Oameni si spectacole

DATI TEATRU OAMENILOR!

Cursurile de teatru au puterea sa schimbe vieti, sa vindece, sa dezvolte, sa uneasca. Din IT, economie, publicitate, drept, marketing, comunicare, psihologie etc. veniti spre noi pentru ca va doriti sa va destindeti si sa cunoasteti alti oameni, sa va jucati putin sau sa prindeti mai mult curaj. Bucuria intalnirilor si activitatile distractive din cadrul workshop-urilor sunt vinovate pentru nasterea unor adevarate prietenii. Intr-un fel, acest curs de teatru continua dupa orele de curs, cand se organizeaza iesiri in oras sau repetitii extra pentru spectacolele pe care le pregatim. Cea mai mare mandrie a noastra? Ca acest hobby a fost ridicat la rang de „al doilea job” sau chiar de job full-time. Da, cursul de teatru schimba vieti!

„Duminica dupa atelier am coborat din cladire si i-am gasit pe ei, pe viitorii mei actori, in fata. Inca nu plecasera. Stateau de vorba. Nu au mai plecat grabiti, fiecare in treaba lui. Parca nu se saturasera inca unii de ceilalti. Au mai ramas putin… Am zambit.”  Cristian Bajora – regizor

 

Testimoniale

“E atat de frumos, fascinant sa poti exprima ceva, sa simti emotia si energia publicului, sa fii in centru atentiei , sa fii aplaudat de zeci, sute de persoane este minunat… (…) pot sa spun clar ca simt ca mi-am format o a doua familie aici la Teen Media si cu siguranta voi mai urma cel putin un alt curs aici.”

Adriana Panduru, acum actrita

Spectacole TeenMedia in stagiunea Teatrului In Culise

SAPTE ANI TeenMedia Academy

De Theo Herghelegiu
Distribuție: Ionuț Gurgu, Diana Dumbravă, Gwendoleen Cepraga, Diana Simulescu, Dana Badiu, Natalia Russ, Dana Roman, Bianca Durdui, Martina Voicu, Larissa Săndulescu, Mihai Bădoi, Dragoș Simion, Dorin Enache, Grațiela Popa, Dana Gherase
Coregrafie: Mariana Gavriciuc
Îndrumare muzicală: Luiza Dan
Muzica: Eduard Jighirgiu
Regia: Cristian Bajora

MAI MULT

SASE ANI TeenMedia LA TNB

Dacă ți-am spune că există oameni care-și dedică timp și viață teatrului, ne-ai crede? Și nu, nu este vorba despre actori profesioniști, ci despre oameni obișnuți cu suflete de actori, pasionați de dezvoltare personala și de cursuri de actorie. Luna septembrie adaugă încă un an pe harta experiențelor excepționale trăite pe scândură. Pentru că ne place să ne ținem prietenii aproape, te invităm la aniversarea a ȘASE ani de TeenMedia ACADEMY – de data aceasta cu două producții impresionante realizate exclusiv cu studenti ai cursurilor de teatru, care se vor juca pe scena Teatrului Național din București.

MAI MULT

SCOALA LUDICA

De Ioan Groșan
Cu: Mihai Bădoi, Ionuț Gurgu, Iulian Babulea, Cosmin Ferenț, Andrei Cotocu, Bogdan Stroe, Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Dana Roman, Tara Constantinescu, Cora Manole
Coordonator spectacol: Cristian Bajora

Un spectacol savuros care sintetizeaza toate transformarile petrecute de-a lungul timpului in teatru. Niciodată istoria nu a fost atat de vie si distractiva!

MAI MULT

MASINARIA CEHOV

De Matei Vișniec
Cu: Mihai Bădoi, Ionuț Gurgu, Iulian Babulea, Andrei Cotocu, Bogdan Stroe, Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Dana Roman, Tara Constantinescu, Cora Manole
Coordonator spectacol: Cristian Bajora

Imagineaza-ti ca fiecare gand de-al tau prinde viata! Acest spectacol este precum o continuare a fiecarui vis pe care ai fi vrut sa-l reiei atunci cand te-ai trezit, dar nu ai reusit. Cehov are onoarea de a prelungi gandul creator…

MAI MULT

GUMA DE MESTECAT

Cu: Ionuț Gurgu, Silvia Ciopată, George Stegaru/Grațiela Popa, Vitalie Teleman, Vlad Dobreanu, Ioana Codreanu, Angela Arva, Daniel Vlădesc, Mirela Topan, Ileana Daniela Anghel.
Coordonator spectacol: Florin Frățilă

O intriga amuzanta si o replica spirituala, acest spectacol dulce amarui pune in lumina lectiile de viata si oamenii de la care le primim. Ar putea fi o comedie veritabila, daca nu ar spune un adevar atat de dureros!

MAI MULT

POVESTI DESPRE TINE

de STEFAN CARAMAN
regia CRISTIAN BAJORA

”Povesti despre tine” este un spectacol care doreste sa-ti reaminteasca despre spirit, ideal si vis. Nu vrem sa te pierzi in concret si material, aminteste-ti ca experientele tale, aparent banale, sunt lectii de viata care-ti ofera constant si intrebari si raspunsuri. Cartile si-au pierdut valoarea in ochii multor cititori, insa povestile din interiorul lor nu vor muri niciodata.

MAI MULT

SUPERMARKET LOVE

regia CRISTIAN BAJORA

Spectacolul vine precum o sarbatoare a dragostei in toate formele si marimile posibile. Traind mereu pe repede-inainte oamenii ajung sa se indragosteasca, sa se impace sau chiar sa se desparta in timpul scurt pe care il petrec intr-un supermarket. Fara a fi un spectacol siropos, SUPERMARKET LOVE este actual, comic, hilar si dulce-amarui, perfect pentru romanticul ascuns in fiecare dintre noi.

MAI MULT

JUST ABOUT LOVE

regia CRISTIAN BAJORA

Un spectacol sensibil si romantic care povesteste despre sublimul iubirii chiar si in absenta ei. Un imn de dragoste nuantat cu accente comice si absurde, o calatorie undeva departe ca marturie a faptului ca iubirea exista pretutindeni…sau ar trebui sa existe.

MAI MULT

AUDITIA

de ALEKSANDR GALIN
regia CRISTIAN BAJORA

Un spectacol de teatru contemporan clasic, care abordeaza o tema actuala: munca in strainatate. Odata scapati de sub dominatia regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie si speranta catre strainatate. Orbiti de acest miraj ajung sa cada in plasa degradarii, iar toate situatiile sunt prezentate intr-un spirit critic, dar plin de amuzament.

MAI MULT

DAWN WAY sau Calea spre infern

un text de OLEG BOGAEV in romana de OLIVIA PLATON RIMBU
cu contributia lui STEFAN CARAMAN
regia CRISTIAN BAJORA

Dawn Way este un proiect indraznet care aduna 20 de actori ai Teatrului „In Culise” si cursanti ai Teen Media Academy intr-o misiune aproape imposibila. Piesa vorbeste despre opozitia intre drumul pe care merge omenirea si drumul ascensiunii spirituale. Ingerii, intermediari intre aceste spatii, sunt raniti de indiferenta noastra si sunt nevoiti sa asiste la caderea testului umanitatii de catre o suita de cupluri.

MAI MULT

PARTICPA SI TU LA EXPERIENTELE TeenMedia! PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE