GUMA DE MESTECAT

GUMA DE MESTECAT

Cu: Ionuț Gurgu, Silvia Ciopată, George Stegaru/Grațiela Popa, Vitalie Teleman, Vlad Dobreanu, Ioana Codreanu, Angela Arva, Daniel Vlădesc, Mirela Topan, Ileana Daniela Anghel.
Coordonator spectacol: Florin Frățilă

O intriga amuzanta si o replica spirituala, acest spectacol dulce amarui pune in lumina lectiile de viata si oamenii de la care le primim. Ar putea fi o comedie veritabila, daca nu ar spune un adevar atat de dureros!

MOTTO: Cand lucrurile merg prost, s-ar putea să meargă și mai prost…

Despre viață, care uneori glumește cu tine. Un bărbat mediocru, care nu reușește să se îngrijească de familia sa, începe să primească și mai multe palme din partea destinului. GUMĂ DE MESTECAT este o farsă a sorții, o tragicomedie despre o viață ratată. O poveste pe cât de amuzantă, pe atât de tragică, însă desprinsă dintr-o realitate a oamenilor comozi, fără țeluri, care și-au pierdut motivația undeva pe drum. Se pare că Dumnezeu privește totul de după perdea și dorește să ofere o lecție celor slabi….

Producția realizată împreună cu grupa de super-avansați sub coordonarea lui Florin s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru actori. Acest proiect grandios se va juca cu ocazia aniversării a 6 ani de TeenMedia Academy, pe scena Teatrului Național din București.

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE