SCOALA LUDICA

SCOALA LUDICA

De Ioan Groșan
Cu: Mihai Bădoi, Ionuț Gurgu, Iulian Babulea, Cosmin Ferenț, Andrei Cotocu, Bogdan Stroe, Grațiela Popa, Diana Dumbravă, Dana Roman, Tara Constantinescu, Cora Manole
Coordonator spectacol: Cristian Bajora

Un spectacol savuros care sintetizeaza toate transformarile petrecute de-a lungul timpului in teatru. Niciodată istoria nu a fost atat de vie si distractiva!

MOTTO: Comedie. Nimic în plus, nimic în minus.

Un spectacol jucăuș, în care se face haz chiar de necazul teatrului. O parodiere reușită a istoriei teatrului, un colaj ironic de personaje delicioase în care se amestecă influențele tragediei grecești cu accentele commediei dell’arte, Shakespeare, Moliere, Goldoni și chiar Caragiale tatăl împreună cu alți scriitori, într-o manieră pirandelliană. ȘCOALA LUDICĂ este un spectacol mereu viu, actual și proaspăt despre spiritul ludic și conștiința de sine.

Șase ani de teatru înseamnă să parcurgi puțin această istorie veche a teatrului. Și cum am fi putut să facem asta mai bine dacă nu printr-un spectacol care să vă facă să pătrundeți în această lume într-un mod distractiv. Pe lângă Mașinăria Cehov, cursanții TeenMedia s-au pregătit intens și cu această comedie savuroasă. O gură de aer proaspăt și o oră de spectacol adevărat!

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE