🎄Top 5 Spectacole de Crăciun pe Broadway🎄

Fiind în spirit de sărbătoare, noi cei de la TeenMedia Academy ne-am decis să visăm puțin cu ochii deschiși la ceea ce mai are Broadway-ul de oferit sezonul acesta. Pentru cei mai norocoși, care petrec Crăciunul în New York, avem căteva sugestii de spectacole memorabile pe care le pot vedea. Ar fi cu siguranță o experiență de neuitat. 🤩

1. Christmas Spectacular Starring The Radio City Rockettesae100840-6cc7-41d6-9bf7-a6ff5f0ed5d4-2505-new-york-radio-city-christmas-spectacular-05

Prin cântece, dans sincronizat și o doză perfectă voie bună și umor, Radio City Rockettes au fermecat New York-ul din 1932. Anul acesta, prinde o altă ediție interesantă a iconicului Christmas Spectacular. Combinând numere clasice precum „Păpușa de cârpă”, „Parada soldaților din lemn” și „New York de Crăciun”, cu tehnologie new-age și proiecții 3D, acest spectacol este o modalitate ideală de a începe sezonul de sărbători.

2. New York City Ballet: George Balanchine’s The Nutcrackerp-NutcrackerSnowKey_54_990x660

Cu 90 de dansatori, 62 de muzicieni, 32 de scenariști și o distribuție de 50 de studenți de la Școala de balet american, anul acesta marchează cea de-a 63-a reprezentație anuală a magicei producții Spărgătorul de nuci! Urmăriți cum coregrafia lui Balanchine prinde viață, în timp ce vă dezlănțuiți imaginația cu acest balet clasic. De la celebrul gigantic pom de Crăciun, până la costumele fascinante, acest spectacol evocă spiritul de sărbătoare ca niciun altul.

* Dacă clasicul nu este pentru voi, vă veți bucura să aflați că există și The Hip-Hop Nutcracker – baletul lui Ceaikovski primește un facelift, o reimaginare contemporană cu dansatori de hip-hop. Prin această versiune inedită, interpreții dinamici ne duc într-o călătorie care sărbătorește dragostea, comunitatea și magia sezonului de sărbători.

3. Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas! The MusicalGRINCHb-1024x683

Descoperiți magia poveștii clasice Cum a furat Grinch Crăciunul, care prinde viață pe scenă. Cu melodiile de succes „You are a mean one, Mr. Grinch” și „Welcome Christmas”, Grinch descoperă că semnificația Crăciunului e mai complex decât și-a imaginat el.  Sărbătoriți alături de spectacolul pe care The New York Times la numit „de 100 de ori mai bun decât orice poveste dinainte de culcare!”

4. Slava’s SnowshowSlavas-Snowshow-ok

Cu mai mult de 20 de premii internaționale și recunoscut drept „clasicul de teatru al secolului XX” de The Times of London, clovnii revin la Broadway în stil după un deceniu. Un spectacol de familie complet, scris și interpretat de renumita artistă rusă Slava Polunin, readuce cultura clovnilor în teatre și, prin urmare, este iubit și de copii. Pentru adulți, este un vis care le permite să se întoarcă în timp și să retrăiască zilele copilărie cel puțin 2 ore, dacă nu mai mult. Snowshow-ul Slava a uimit atât publicul, cât și criticii de peste 25 de ani și a reușit să încânte cu succes oameni de toate vârstele.

5. A Christmas CarolImage-1-1200x675

Povestea clasică a lui Charles Dickens revine pe Broadway într-o adaptare complet nouă în acest sezon. Noua versiune a piesei este scrisă de Jack Throne, care este cunoscut și pentru lucrările sale precum Harry Potter and The Cursed Child. Îndrăgit de oameni de toate vârstele, A Christmas Carol este un clasic nemuritor care se învârte în jurul lui Ebenezer Scrooge și întâlnirea cu trei fantome care, în cele din urmă, îl determină să devină un om mai bun. Această poveste și de sărbătoare a spiritului Crăciunului a fermecat publicul întotdeauna.

Toate sună atât de bine încât nouă ne-ar fi imposibil să alegem doar unul. Voi pe care l-ați vedea mai întâi?