Andreea Gacea

Magia inca exista. Eu am gasit-o la TeenMedia.

Mai stii cand eram mici si toata lumea ne intreba ce vrem sa ne facem cand o sa fim mari? Eh, acum nu ne mai intreaba nimeni, dar eu mi-as dori sa ma intrebe,“Andreea, ce vrei sa te faci cand o sa cresti mare?”, iar eu le-as raspunde dintr-o suflare: “Actritaaaa!” Pentru ca sunt entuziasmata la fel ca un copil de tot ce se intampla aici si de tot ce simt eu si as vrea sa am ocazia sa povestesc lumii intregi.

Magia este ascunsa in orele de curs pline de descoperiri, in zilele lungi de repetitii in care te pierzi in universul personajelor, in momentele unice petrecute pe scena teatrului, in aplauzele publicului. Dar mai ales, este in oamenii de aici, in energia din apartamentul boem, in amintirile agatate pe pereti sub forma de afise a zeci si zeci de spectacole, in balconasul de 2/2 in care s-au legat atatea prietenii, s-au spus atatea povesti, s-au deschis atatea inimi. Despre asta este TeenMedia pentru mine, despre magia sufletului.

Am reusit sa imi redescopar copilul ala pierdut din interior si pasiunea care ma face sa vibrez.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Sambata 08 august intre orele 11:00 - 13:00. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.
Spectacole cu Andreea