Anisa Sandulache

Jurnalist/Prezentator TV

Cred ca unii oameni se nasc artisti si cu putin ajutor pot deveni mari. Trebuie doar sa ajunga in locul potrivit pentru ei.

Cred ca visul unui copil e cel mai puternic mesaj catre Univers. Aveam 5 ani cand imi insiram toate papusile si le prezentam stirile. Apoi anii au trecut si am luat-o pe un alt drum. Un drum mult mai accesibil pentru o copila din provincie, crescuta de bunica ei.

In 10 ani de media, am trecut prin toate: redactare, editare, reportaje, moderare, prezentare si divertisment.

Ceea ce vreau sa dau mai departe celor care isi doresc o cariera in media nu sunt doar cunostintele mele. Ci si secretul prin care un om poate sa cresca in 10 ani cat altii doar viseaza. Iar daca va ganditi sa va inscrieti la cursurile TeenMedia, deja ati facut primul pas.

UN SECRET DESPRE: Anisa creeaza rochii unicat superbe sub brandul SPREZZA Woman by Anisa Sandulache.

Poate ai vazut-o pe TV…
TVR 2 - Generatia FIT
Jurnalul Realitatea TV
Stirile Romania TV
Observatorul Special Antena 1 si Antena 3
Jurnalul Giga TV

Intr-o zi am descoperit acest loc minunat, numit TeenMedia. Un loc care iti readuce la viata visele de mult uitate. Aici am inteles ca sunt mai mult decat un simplu job sau o diploma. Am inteles omul Anisa, cu bune si cu mai putin bune. Am inteles ca unii oameni se nasc artisti si cu putin ajutor pot deveni mari. Trebuie doar sa ajunga in locul potrivit pentru ei. Asa a fost TeenMedia pentru mine si garantez ca pentru fiecare om care a petrecut aici putin din timpul lui. In scurt timp am fost remarcata de oameni importanti din media care au vazut in mine un viitor om de televiziune si ceea ce sunt astazi. Pe multi i-am surprins frumos. Pe mine inca ma mai surprind.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 30 iulie intre orele 11:00 - 18:00. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.