Bianca Durdui

TeenMedia mi-a indeplinit dorinta despre care renuntasem sa mai vorbesc, pentru ca ma gandeam ca mi-am pierdut ocazia.

Teatrul inseamna pentru mine eliberare, libertate; poti fi cine vrei, cum vrei, fara sa existe limite, fara sa te judece nimeni, fara "asa da" sau "asa nu". Este minunat cum te poti juca cu perfectiunea si imperfectiunea, cu adevarul si minciuna, cu dragostea si ura, cu realul si irealul.

TeenMedia mi-a indeplinit visul. Am trait ani de zile cu frustrarea ca la un moment dat, cumva, as fi putut sa o iau pe drumul actoriei dar nu am fost destul de curajoasa sa o fac. Mai mult decat atat, m-a intors la mine efectiv. Suntem atat de prinsi cu cotidianul, incat uitam sa ne oprim si sa fim cu adevarat prezenti.

Asta mi-a adus teatrul, bucuria de a fi mai prezenta in viata mea, de a ma cunoaste cu adevarat. Este atat de minunat si de unic ce am trait pe scena, inainte sau dupa spectacolele in care am jucat, incat mi-e teama sa vorbesc prea mult despre asta pentru ca se “rupe vraja” :). Este ca si cum ai avea ceva atat de pretios, ca orice cuvant e prea putin si ii poate stirbi din frumusete.

Pentru mine, intalnirea cu teatrul este de fapt intalnirea cu mine insami, cu trairile cele mai profunde, cu emotiile adevarate, cu viata in sine, cu Dumnezeu, cu tineretea fara batranete, cu absolut tot ce inseamna lumea din jurul nostru, dar si cu cea imaginara.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.