Călina Savu

Cursurile de actorie îmi dau ocazia să explorez lumea din mai multe perspective, de a fi în constantă evoluție, de a descoperi ceva nou mereu și de a mă pune în contact cu copilul interior.

Am terminat Facultatea de Medicină din București și acum sunt medic rezident pe specialitatea Radiologie-Imagistică Medicală.

La cursuri am început sa merg intr-o perioada în care simțeam ca sunt blocata într-un matrix cotidian si simțeam cumva nevoia sa evadez din el impreună cu alți oameni și de a descoperi o nouă abordare asupra lucrurilor.

De ce TeenMedia Academy? Pentru că mi se părea o școală care știe să scoată din cursanți ceea ce ei caută, într-un mod plăcut, dar și profesionist. După ce am întrat în acest univers am fost captivată de atmosferă, de oameni, de metoda de lucru, de implicare, precum și de evoluția mea interioară. Am simțit că este o activitate care îmi aduce foarte multe plusuri și care îmi oferă o cheie majoră a dezvoltării mele ca om.

Experienta pe scena imi ofera emoții. Foarte multe. Dar toate converg intr-o stare euforica pe care o port cu mine foarte mult timp după aceea și care îmi dă doza de energie și de încredere de care am nevoie.

Pentru mine teatrul inseamnă o meditație activă, o stare de echilibru cu mine și cu ceilalți, bucurie. Posibilități nelimitate, creație și plăcerea de a parcurge un drum. Concentrare, atenție și abilitatea de a trăi momentul prezent. Un bagaj de emoții pozitive și o energie debordantă. Împlinire.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.