Cat de frumos!

Va multumesc!

Va multumesc voua pentru ca ati aprins viata in fiecare scena si ati fost superbi. Ma despart cu greu de acest Paparazzi sau Cronica unui rasarit de soare avortat, poate cel mai greu.

Usor timizi, voi, cei din fata lor, ati aplaudat abia dupa a 3-a scena. Dar apoi nu v-ati mai oprit. Va multumesc din inima pentru fiecare zambet, pentru fiecare bataie din palme.

Ati reusit ceva foarte greu, ati reusit ca spectacolul vostru pe scena lui Diaconu, Ogasanu si Repan sa fie punctul de maxim al celor 3, aproape 4 luni petrecute impreuna. Ati dat tot acolo, la ora 19:30 si ati stralucit.

Textul asta si spectacolul asta imi sunt tare dragi, dar m-ati facut sa pot sa uit vechea montare si sa ma bucur de voi in fiecare moment. Felicitari Horia! Ai reusit sa salvezi un moment important! Felicitari Oana, a fost superb si nu iti fie teama, poate din prea multa dorinta ai gresit. Bravo Nicola, ai reusit sa traiesti acolo cu adevarat. Bravo Ioana, iti multumesc, ai fost constiincioasa si ai avut un personaj. Felicitari Ioana, ai fost puternica, ai fost frumoasa iar rochea de mireasa ti se potriveste perfect! Iti multumesc Alex ca ai tinut sus ambele momente. Da Lavinia, te-ai auzit! Bravo! Iti multumesc Anisa, ai fost minunata! Felicitari Florinela, a fost inteligent si sexy! Diana, esti superba, bravo! Bravo Luiza, ai fost atat de vie! Felicitari! Iar Vera…tu ai fost o minune!

Am vazut in fiecare din voi transformarea, chiar daca ati facut cu mana la public, chiar daca va uitati prin pantalonii din scena in sala si asteptati cu sufletul la gura sa apara invitatul important, chiar daca ati fugit in costumul de scena sa luati apa si ati plecat imediat dupa spectacol in sala, cu toate astea, ati fost ACTORI.

De fapt sunt putine cuvinte care sa descrie ce s-a intamplat luni la Nottara. A fost un moment de gratie, o aniversare frumoasa si le multumesc tuturor celor care au contribuit si au fost langa noi. Vania, Mihai, Victoria, Dana, Alina, va multumesc si va iubesc.

Pana la sfarsitul saptamanii o sa apara si secventele din spectacol si poze. Ramaneti pe aici!