Cata munca…

Ce seara! Am fost atat de atent, atat de implicat in tot demersul vostru incat cred ca am obosit mai tare decat voi. Dar am fost impresionat. Pe mine sigur m-ati cucerit cu dorinta voastra si cu determinarea pe care ati aratat-o. A fost cel mai greu, cel mai muncit spectacol la care am lucrat aici la Teen Media dar cu siguranta a fost si un rezultat care m-am bucurat enorm. Am aratat impreuna ca se poate si am adus un strop de magie pe scena dIn Culise. Eu sunt mandru de voi, sunt mandru de ochii vostri arzand si va multumesc pentru cele 3 luni pe care le-am petrecut impreuna.

Felicitari Calin, te-am vazut si ti-am simtit efortul. Cred ca a meritat. Felicitari Beatrice, ai crescut si ai fost acolo, in personaj. Iti multumesc Georgiana pentru clarviziune si inteligenta. Bravo Cristina! A fost greu pentru tine si ai reusit sa rezolvi totul, felicitari! Felicitari micuta Adela, bravo! Iti multumesc ca te-ai razgandit! Anisa, tu esti o talentata si asta s-a vazut! Mergi inainte! Minunata Adelina, bravo! Ai dus-o pe Istomina acolo unde trebuia si ai stralucit! Felicitari dragii mei! Probabil am fost nebun dar nu am incetat sa cred in nebunia mea nici un moment si sper ca m-ati inteles!

Este extraordinar sa simti ce ati simtit voi Luni la fel cum poate mai frumos este ce am simtit eu. Am simtit ca nu a fost in zadar si asta ma face bucuros! Imi sunteti tare dragi!

Cristi

Asta a fost Luni. Iar dupa spectacolul de Miercuri…nu pot decat sa adaug ca m-ati facut si pe mine fericit de munca mea, de faptul ca intr-adevar aici se pot intampla miracole si mi-ati daruit o seara superba si un motiv in plus sa merg mai departe si sa cred in voi, in oameni ca voi si in tot ceea ce incercam eu, Mihai, Victoria, Dana, Alina si toata echipa noastra sa facem in acasta casuta cu…minuni. Si pentru voi…

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ODNyK5_cYeI]