Common lives

Doua existente aparent banale.

Efluvia si Albert se intalnesc, se indragostesc si se casatoresc, se pierd in rutina vietii in doi, divorteaza pentru a-si trai viata la maxim si apoi… mor.

Aceasta poveste clasica de iubire neimplinita arata ca nu te deosebesti cu nimic de ceilalti. Te nasti, te consumi, imbatranesti si faci riduri, iar sfarsitul vine atunci cand esti singur cuc. Asa ca ce rost au toate excesele: droguri, orgii, pofte si placeri necontrolate? Doar de a-ti da senzatia ca existenta ta e mai speciala si ca esti cu adevarat o exceptie? Dar nu…

Common Lives este o tragicomedie care reuseste sa te faca sa te gandesti la cele mai intunecate ganduri ale tale si-ti da ocazia sa-ti analizezi putin viata. Se rade mult, chiar daca amar, iar nelinistile si absurdul personajelor te vor face sa simti ca nu esti singur. Viata e absurda. Si banala.

Actori: Gwendoleen Cepraga, Claudiu Popovici
Autor: Theo Herghelegiu
Regizor: Patricia Ionescu
Alte spectacole
TeenMedia Academy
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 22 ianuarie intre orele 10:00 - 17:00. . Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.