Cursuri de actorie copii

Niciodata nu e prea devreme pentru teatru! Cursurile de actorie sunt metoda perfecta, care imbina jocul si distractia, dar dezvolta abilitati atat de necesare in viata de zi cu zi!

Copiii au nevoie de cursuri de actorie pentru a-si dezvolta...

Atentia. Memoria. Spontaneitatea. Creativitatea. Dictia. Postura. Abilitatile sociale. Increderea in sine.
Daca te-ai intrebat vreodata de ce in filmele occidentale vezi tot timpul copii care studiaza la Clubul de teatru, raspunsul e foarte simplu: cursurile de actorie stau la baza dezvoltarii personale din curricula educatiei moderne. Si indiferent daca isi doreste sa se faca actor sau nu, fiecare copil ar trebui sa treaca prin astfel de exercitii care au ca scop dezvoltarea acelor abilitiati sociale si de prezentare in public de care vor avea nevoie mai tarziu in viata.


Fiind bazat pe joc, cursul de teatru ajuta copiii intr-un mod relaxat si interactiv sa isi depaseasca timiditatea, sa scape de teama de a vorbi in public sau de a prezenta un proiect, le ofera un cadru sa interactioneze mai usor cu alti copii de varsta lor si ii ajuta sa se cunoasca mai bine.

Cursurile de actorie pentru copii se adreseaza celor cu varsta intre 7 si 13 ani si inseamna timp de calitate petrecut invatand lucruri noi prin joaca, prieteni noi si socializare.

Ce trebuie să știi despre cursurile noastre de actorie pentru copii…

Experienta acumulata in cei 9 ani de existenta, rezultatele fabuloase obtinute cu grupele de cursanti in trecut, spectacolele, profesorii nostri alesi cu atentie, stransa colaborare cu Teatrul In Culise si Asociatia Culturala In Culise – toate acestea ne recomanda ca leaderi in domeniul workshop-urilor de actorie.

Cursurile noastre de actorie pentru copii se adreseaza celor cu varsta intre 7 si 13 ani si ofera un program cu adevarat intensiv de pregatire in arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film si televiziune. Atelierele noastre dureaza minim 2h/sedinta. Si de fiecare data profesorii nostri au grija sa gaseasca timp pentru temele ramase nerezolvate.

Atelierele TeenMedia se desfasoara dupa o programa special conceputa de echipa noastra in urma experientei lucrului cu copii incepatori in lumea actoriei, pentru dezvoltare personala, dar este adaptabila in functie de disponibilitatile si dorintele cursantilor.

Grupele pentru copii au program in weekend, pentru ca acestia sa poata participa la ateliere fara a-si schimba restul programului.

Fiecare grupa, formata din 8-12 copii (cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani), va intalni mai multi actori-profesori care vor lucra pe baza unei programe formate din ateliere specifice dezvoltarii urmatoarelor abilitati – vorbire, miscare, improvizatie, jocuri de atentie si memorie, exercitii de creativitate etc. Trebuie mentionat faptul ca aceasta formula le ofera copiilor posibiltatea unei pregatiri eficiente, eliminand favoritismele si oferind ocazia fiecaruia dintre ei sa se exprime si sa fie evaluat obiectiv.

Teatrul este un antrenament dinamic care ii introduce pe copii intr-o lume minunata a jocului. Atelierele noastre de actorie ii incurajeaza pe acestia sa continue sa se intrebe, sa exploreze si sa testeze noi modalitati de a gandi si de a trai. Cu alte cuvinte, incepute la o varsta frageda, astfel de cursuri au menirea de a-i pregati pe cei mici pentru a se confrunta si de a face fata cu usurinta la tot felul de situatii de viata, de a le oferi independenta si siguranta in deciziile pe care le iau si de a le elimina teama de greseala care infraneaza gandirea creativa.

Oferim cele mai multe avantaje pentru cursantii nostri  – atelierele de teatru pe care le organizam cu participantii la curs au un nivel ridicat de profesionalism spre deosebire de alte companii asemanatoare. De asemenea, prin legaturile cu studiourile de inregistrare, casele de productie si agentiile de casting selectam si sunstinem clientii nostri fideli si talentati in cariera lor viitoare.

Profesorii nostri sunt regizori si actori cu experienta in teatru, film si televiziune. Colaboram cu artisti de la Teatrul National si alte teatre importante din Bucuresti care profeseaza in domeniu.

Studioul nostru, sala noastra de repetitii si sala de spectacole se afla in locatii centrale, deosebite, special gandite pentru cursul de actorie si pentru clientii nostri.

Asistam fiecare cursant in parte in vederea admiterii la licee vocationale/UNATC si pregatim impreuna repertoriul de concurs si celelalte probe.

Copilul tau va gasi un mediu relaxat si prietenos, propice performantei!

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 29 ianuarie intre orele 10:00 - 17:00. . Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Oferta de cursuri de actorie TeenMedia

Iată motivele principale pentru care merită să îți înscrii copilul la un curs de actorie:

 

 • Le ofera un impuls de energie, entuziasm, pozitivitate… prin distracție! Bucuria de a învăța prin teatru stimulează entuziasmul și nivelul de energie al copiilor, ajutându-i să se simtă mai pozitivi față de ei înșiși și de lumea din jurul lor.
 • Copiii se simt mai puternici si mai increzatori. Lumea va fi scena lor! Cursurile de actorie ajuta la dezvoltarea creativitatii copiilor.
 • Imbunatatirea abilitatilor de comunicare. Comunicarea include conversatia, ascultarea, vorbirea, concentrarea și interpretarea limbajului corporal. Copiii invata si practica aceste abilitati in fiecare atelier de actorie.
 • Imbunatatirea abilitatilor sociale. Cursurile de teatru pregatesc copiii pentru provocarile scolii si ale vietii in general si stimuleaza dezvoltarea inteligentei emotionale.
 • Dezvoltarea calitatilor pentru leadership. Ganditi-va la multi dintre marii nostri lideri. Toti au incredere in sine si capacitatea de a-si face vocea auzita, iar teatrul dezvolta aceste calitati, dar si respectul fata de ceilalti coechipieri, intelegerea valorii de sine si lucrul in echipa.
 • Gandirea rapida si eficienta.  Prin exercitiile de improvizatie, copiii isi dezvolta o gandire spontana, adaptata la situatiile in care se gasesc.

 

 

Continutul cursurilor de actorie pentru copii:

 • improvizatie, incredere, creativitate, inter-relationare
 • comunicare, limbaj corporal, ascultare
 • dezvoltare personala
 • tehnica vorbirii (dictie), rostire, respiratie
 • atentie, concentrare, memorie
 • miscare scenica, ritm, dans
 • jocuri, exercitii – arta actorului
 • interpretarea textului artistic (poezie, monolog, piesa de teatru)
 • mijloace de expresie in fata camerei de filmat
 • teoria spectacolului de teatru

 

Fiecare cursant va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Inscrie-l pe cel mic la un curs de actorie si ofera-i sansa sa se dezvolte!

Modulul de curs TeenMedia ACADEMY pentru copii se desfasoara in perioade succesive de un an de zile.

Plata pentru curs se face lunar, iar pe durata pregatirii copiii lucreaza o gama variata de exercitii de arta actorului si improvizatie.

In pretul cursului iti oferim cadouri care sa eficientizeze investitia ta:

Sedinta foto gratuita realizata in studioul nostru in valoare de 350 lei (la jumatatea cursului)

Pregatirea in cadrul cursului este continua. Contractul se încheie pe o durată de 1 AN cu câte
1 ȘEDINȚĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, durata unei ședințe fiind de 2h.

 • 400 Lei/luna Curs copii

Suma se achita in avans astfel: 400 Lei la inscriere, apoi in ultima saptamana a fiecarei luni se achita 400 lei pentru luna urmatoare.

Vezi cu cine vor face cursul de actorie

Gratiela Popa

Actor

Pentru mine teatrul este psiholog, preot, prieten, entertainer. Intalnirea cu el mi-a schimbat complet viata. A fost momentul in care am descoperit-o pe adevarata Gratiela.

Alex Vlad

Actor

Eu cred ca toate personajele care au fost vreodata create se ascund in tine. Trebuie doar sa ajungi la ele si sa le scoti la suprafata, fara sa-ti fie frica. Oricine poate sa joace daca-si infrange teama de necunoscut!

Patricia Ionescu

Actor

Cred ca esenta actoriei sta intr-o curiozitate infinita pentru tot ceea ce inseamna om. Eu iubesc oamenii si imi place sa ma gandesc cum ar fi sa ma pun in pielea ta.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 29 ianuarie intre orele 10:00 - 17:00. . Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Citeste ultimele ganduri de pe blogul nostru sau vezi toate articolele TeenMedia

Cauti un altfel de workshop pentru angajatii companiei tale?
Teatrul este un mijloc ideal de a exersa comunicarea si relationarea unui grup.