Cursuri de improvizatie

Improvizatia iti da super puteri. Si n-avem de ce sa inventam asta!

Ai nevoie de improvizatie pentru ca...

E simplu: te joci, comunici, colaborezi, iti imaginezi, constientizezi si creezi!
Zambeste putin! Asa, deja simtim ca ne cunoastem! Iar cursul acesta este perfect pentru a te redescoperi pe tine, cel de care ai uitat de mult: copilul din tine e acolo si asteapta sa il scoti la joaca. Si cum ai putea sa faci mai bine asta daca nu alaturi de o gasca de nebuni frumosi care cauta acelasi lucru ca si tine?

Simplu spus, viata este toata o improvizatie. Fie ca iti dai seama sau nu, si tu folosesti improvizatia in fiecare zi - la serviciu, acasa si chiar in relatiile tale. Cu totii facem alegeri spontane zilnic, asa ca de ce sa nu inveti sa folosesti acest skill in beneficiul tau? Fie ca vrei sa vorbesti in fata a 2000 de oameni sau doar vrei sa arati ca ai mai multa incredere in tine atunci cand vorbesti cu seful tau, improvizatia te ajuta sa gandesti rapid, sa traiesti inteligent si sa obtii mai multe de la viata. 

Cursul de improvizatie inseamna de trei ori distractie, prieteni noi, socializare si dezvoltare personala.

Ce trebuie să știi despre cursurile de improvizatie…

Improvizatia este un prieten de nadejde pentru oricine este interesat de dezvoltarea personala si profesionala. Un astfel de curs iti imbunatateste gandirea creativa si capacitatea de a gasi mai usor solutii pentru provocari, te va ajuta sa lucrezi mai usor in echipa, iti va dezvolta abilitatile de comunicare si increderea in tine. Iar toate acestea intr-o atmosfera relaxata si relaxanta, cu prieteni si mult umor, unde distractia este garantata!

Prin experienta acumulata in cei 11 ani de existenta si prin rezultatele exceptionale pe care le-am obtinut alaturi de cursantii nostri am descoperit ca atelierele de improvizatie sunt numarul 1 atunci cand vorbim despre distractie si imbunatatirea soft skill-urilor de care ai atat de multa nevoie in zilele noastre. 

Cursul de improvizatie iti ofera posibilitatea ca o data pe saptamana sa inveti in timp ce te joci, prin tehnici de improvizatie, cum sa fii o persoana mai spontana si sociabila. Atelierele noastre dureaza minin 2h30/sedinta, iar profesorii nostri gasesc de fiecare data timp si pentru temele ramase nerezolvate. 

Cursurile se desfasoara in timpul saptamanii, after work, astfel ca vei putea participa la ateliere fara sa fie nevoie sa schimbi restul programului tau. 

 

 

Fiecare grupa este formata din 8-14 persoane (adulti). Veti intalni mai multi profesori care vor conduce atelierele de improvizatie – bazate pe jocuri si exercitii care antreneaza atentia, viteza de reactie, adaptabilitatea, memoria, imaginatia, spontaneitatea si creativitatea. 

Cursul de improvizatie se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa invete sa traiasca in momentul prezent, sa renunte la inhibitii, sa isi faca prieteni si sa rada. Foarte tare si foarte mult. Plus sa-si dezvolte niste super puteri in zona de skill-uri personale si profesionale. Cum ar fi sa citeasca expresivitatea corporala si ceea ce nu este spus prin cuvinte. 

Profesorii nostri sunt actori cu experienta in teatru, film, radio si televiziune. Colaboram cu artisti de la Teatrul National si alte teatre importante din Bucuresti care profeseaza in domeniu.

Studioul nostru, sala noastra de repetitii si sala de spectacole se afla in locatii centrale, deosebite, special gandite pentru cursurile de dezvoltare personala si pentru clientii nostri.

E momentul sa iesi din carapace si sa faci niste improvizatie. Nu ai nevoie de experienta sa cunosti oameni noi si sa te distrezi alaturi de noi! 

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Sambata 28 noiembrie intre orele 11:00 - 13:00. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Oferta de cursuri de improvizatie TeenMedia Academy

Cursurile de improvizatie te ajuta cu:
 • cresterea increderii in tine
 • dezvoltarea creativitatii
 • imbunatatirea abilitatilor de comunicare
 • dezvoltarea capacitatii de a intelege mai usor anumite situatii de viata
 • sporirea capacitatii de a lua decizii inteligente
 • constientizarea si trairea in momentul prezent 
 • urmarirea scopurilor propuse
 • ascultarea activa – atat in viata, cat si pe scena 
 • sa reactionezi la situatie, nu sa ”joci” reactia 
 • sa te confrunti cu realitatea 
 • sa fii mai deschis si mai tolerant
 • sa vezi totul in perspectiva: o infinitate de posibilitati
 

Fiecare cursant va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Înscrie-te acum la un curs de improvizatie care te va ajuta sa fii mai bun in tot ce faci.

Modulul de curs de improvizatie TeenMedia ACADEMY este gandit pe un an de zile.

Cei mai buni dintre participant vor fi sustinuti prin proiecte speciale de improvizatie pe care le vor prezenta pe scena. 

In pretul cursului iti oferim cadouri care sa eficientizeze investitia ta:

Sedinta foto gratuita realizata in studioul nostru in valoare de 350 lei (dupa 6 luni de curs)

Cursul este  ONGOING cu
1 ȘEDINȚĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, durata unei ședințe fiind de 2h30

 • 400 Lei/lună 

Suma se achită în avans la înscriere, iar apoi in ultima saptamana a fiecarei luni se achita 400 lei pentru luna urmatoare.

 

Vezi cu cine vei face cursul de improvizatie

Cristian Bajora

Fondator TeenMedia Academy / Regizor

Pentru mine, teatrul inseamna dorinta de frumos, in stare pura, nealterata de nimic. Inseamna oameni si emotiile lor si bucuria de a fi adevarat.

Alex Vlad

Actor

Eu cred ca toate personajele care au fost vreodata create se ascund in tine. Trebuie doar sa ajungi la ele si sa le scoti la suprafata, fara sa-ti fie frica. Oricine poate sa joace daca-si infrange teama de necunoscut!

Patricia Ionescu

Actor

Cred ca esenta actoriei sta intr-o curiozitate infinita pentru tot ceea ce inseamna om. Eu iubesc oamenii si imi place sa ma gandesc cum ar fi sa ma pun in pielea ta.

Gratiela Popa

Actor

Pentru mine teatrul este psiholog, preot, prieten, entertainer. Intalnirea cu el mi-a schimbat complet viata. A fost momentul in care am descoperit-o pe adevarata Gratiela.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Sambata 28 noiembrie intre orele 11:00 - 13:00. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Citeste ultimele ganduri de pe blogul nostru sau vezi toate articolele TeenMedia

Cauti un altfel de workshop pentru angajatii companiei tale?
Teatrul este un mijloc ideal de a exersa comunicarea si relationarea unui grup.