Cursuri gratuite de Drama-Terapie în luna Iunie!

Acest început de an a fost unul pe care nu ni-l mai dorim vreodată, un început atipic ce practic a schimbat cursul vieții sau a percepției despre viață, celor mai mulți dintre noi. Iar asta cu siguranță a lăsat răni, pentru unii chiar unele adânci.

Aşa încât, având în vedere momentul greu prin care am trecut cu toții, noi cei de la TeenMedia Academy ne-am gândit că un curs de Drama-Terapie ar fi foarte indicat pentru a ne ajuta să ne bucurăm iar de activitățile menite să fie făcute împreună cu alții şi nu numai.

Pentru a explica mai uşor, dacă ar fi să ne luăm după dicționar, Drama-Terapia este o formă a psihoterapiei expresive, ce foloseşte tehnicile teatrale – dramatice – pentru a îndeplini diverse obiective terapeutice: alinarea simptomelor, integrarea psihică şi emoțională, dezvoltarea personală.

Se pare că această metodă de terapie are efecte foarte bune pentru tratarea depresiei, a singurătății, a problemelor venite în urma unei traume psihice. Şi probabil acesta este unul dintre momentele istorice care ne-a condus pe cei mai mulți dintre noi în astfel de episoade negative.

Aşadar, fiind o şcoală de teatru, ne-am gândit să venim şi noi în sprijinul comunității şi să oferim cursuri gratuite de Drama-Terapie pe perioada lunii Iunie.

În cazul în care sunteți interesați, puteți să ne contactați la office@teenmedia.ro sau să ne scrieți pe pagina noastră de facebook. Apoi vom lua legătura cu voi, pentru mai multe detalii.

Grăbiți-vă! Locurile sunt limitate!