Grupa de Elită TeenMedia

Cei mai pasionați, cei mai implicați și cei mai performanți cursanți #teenmedia sunt recrutați în această grupă de elită. Pentru ei, teatrul a devenit un fel de-al doilea job.

Grupa de elita TeenMedia Academy

Au venit pentru un curs de actorie si n-au mai vrut sa plece. Ei sunt oamenii nostri alaturi de care transformam ideile in realitate: spectacole, festivaluri, scenarii, filmari. Vibram impreuna.
Din IT, economie, publicitate, drept, marketing, comunicare, psihologie, medicina sau alte domenii, membrii grupei de elita au venit spre noi pentru ca isi doreau sa se destinda si sa cunoasca alti oameni, sa se joace putin sau sa prinda mai mult curaj. Uniti de pasiunea pentru teatru, au gasit aici gasca de prieteni de care aveau nevoie alaturi de care creeaza spectacole de neuitat prin care sa bucure cat mai multi spectatori.

Cursurile de actorie schimba vieti, iar grupa de elita este cea mai buna dovada. Bucuria intalnirilor si activitatile distractive din cadrul workshopurilor de teatru sunt "vinovate" pentru nasterea acestei comunitati de iubitori de teatru. Intr-un fel, aceste cursurile de actorie continua dupa orele de curs, cand organizam iesiri in oras, petreceri, evenimente sau repetitii extra pentru spectacolele pe care le pregatim. Cea mai mare implinire a noastra? Ca acest suntem un grup unit prin iubirea de teatru, ca petrecem sarbatorile si zilele de nastere impreuna, ca ne-am gasit ca sa facem lumea aceasta mai frumoasa. Iar pentru multi, #teenmedia nu mai e doar un hobby, ci e viata, adevar, iubire.

„Duminica dupa atelier am coborat din cladire si i-am gasit pe ei, pe viitorii mei actori, in fata. Inca nu plecasera. Stateau de vorba. Nu au mai plecat grabiti, fiecare in treaba lui. Parca nu se saturasera inca unii de ceilalti. Au mai ramas putin… Am zambit.” Cristian Bajora – regizor

Spectacolele
TeenMedia Academy

Calendarul Spectacolelor TeenMedia Academy

Urmărește pagina noastră de Facebook ca să fii la curent cu evenimentele noastre.

Membrii Grupei de Elita TeenMedia Academy

Diana Dumbrava

Teatrul este un vis pe care oricine ar trebui să îl trăiască. Și nu vrei să te trezești, pentru că este prea frumos.

Bogdan Stroe

Un basm, o lume magica care nu credeam ca exista intr-un oras ca Bucuresti, un loc, o activitate si niste oameni care sa ma umple cu energie, buna-voie si bucurie.

Madalina Dima

Am descoperit la TeenMedia o dorinta si un vis pe care nu stiam ca le am.

Larissa Stroe

Teatrul pentru mine este bucurie, traire si dezvoltare continua.

Tina Țifescu

Teenmedia este a doua familie care m-a “educat” atât de frumos încât astăzi sunt foarte mândră de propria persoană și îi mulțumesc.

Cristina Apostol

Teatrul m-a ajutat să mă redescopăr.

Claudiu Popovici

Teatrul pentru mine a inceput ca o pasiune, poate cea mai mare, iar TeenMedia mi-a oferit ocazia sa o explorez din plin.

Adrian Luican

Teatrul reprezinta calea prin care eu ma exteriorizez, ma descarc, ma exprim.

Flavia Colonel

Pentru mine teatrul înseamnă mâinile care mă poartă oriunde îmi doresc, prietenul jucăuș alături de care descopăr adâncurile și cotloanele sufletului, înseamnă nașterea unei vieți noi, bucuria descoperirii unei lumi noi.

Călina Savu

Cursurile de actorie îmi dau ocazia să explorez lumea din mai multe perspective, de a fi în constantă evoluție, de a descoperi ceva nou mereu și de a mă pune în contact cu copilul interior.

Raluca Cazangiu

Teatrul este un punct important pe lista priorităților mele, care ma binedispune și, totodată, ma ajuta sa ma dezvolt ca om.

Valentina Cristea

Fiecare intalnire aici este prilej de joaca serioasa, de a invata ceva nou, de a impinge mai departe bariere si limite personale.

Bianca Durdui

TeenMedia mi-a indeplinit dorinta despre care renuntasem sa mai vorbesc, pentru ca ma gandeam ca mi-am pierdut ocazia.

Olivia Mihalache

Cursurile de teatru ma ajuta mult in procesul meu de cautare si descoperire de sine si in acelasi timp imi ofera o perspectiva noua in dezvoltarea mea.

Elena Mazarel

Teatrul e un fel de magie, fara bagheta si fara zane. Si e muzica...

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Noutati, ganduri, testimoniale si franturi din viata comunitatii noastre: vezi toate articolele TeenMedia

Investeste in echipa ta!
Organizam workshopuri de actorie pentru companii prin care ajutam angajatii sa comunice si sa relationeze mai usor.