Femei de Manhattan

Ca intr-un episod din bine-cunoscutul serial Sex and the City, Rhonda, Billie si Judy sunt trei femei de succes, prietene de-o viata, cum nu se poate mai diferite, fiecare cu o problema distincta, dar in esenta aceeasi: dragostea. Vidul care se formeaza atunci cand o ai si cel care apare atunci cand nu o ai, le complica viata pe zi ce trece tot mai mult.

Se amuza, se sprijina, se critica una pe cealalta si ajung intr-un final sa-si rezolve dramele una celeilalte, in urma unei serii de evenimente mai mult sau mai putin fericite, dar pline de umor. Femei de Manhattan este o comedie in care e usor sa te regasesti, sa empatizezi cu personajele, si sa-ti dai seama ca orice problema poate fi rezolvata, atata timp cat o accepti ca pe o parte din tine.

Actori: Cristina Apostol, Tina Tifescu, Madalina Dima, Bogdan Stroe, Iulian Babulea
Autor: John Patrick Shanley
Regizor: Patricia Ionescu
Alte spectacole
TeenMedia Academy
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere luni, 26 septembrie, intre orele 11:00 - 17:00. Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.