Flavia Colonel

Pentru mine teatrul înseamnă mâinile care mă poartă oriunde îmi doresc, prietenul jucăuș alături de care descopăr adâncurile și cotloanele sufletului, înseamnă nașterea unei vieți noi, bucuria descoperirii unei lumi noi.

Iubesc poveștile. Nu știu cum ar arata o lume fără cărți și povești. Cred că ar fi tristă, inertă, poate chiar pustie. Am ales să fac cursuri de actorie pentru a descoperi cum e să dai formă și viață, cât mai uman posibil, acestei lumi. Am ales aceste cursuri pentru a mă descoperi mai mult, pentru a mă dezvolta și provoca mai mult, și pentru a hrăni copilul curios din mine.

Gândul de a descoperi lumea teatrului a început cu multe cărți și piese de teatru în urmă, însă decizia de a face acest pas a fost declanșată de o anumită carte. Iubesc să citesc și să mă joc cu idei și cuvinte în scris. Multe cărți m-au purtat departe și m-au făcut să empatizez cu anumite personaje, să le urăsc pe unele și să mă întreb ce aș face eu în locul lor, însă abia acum două primăveri, într-o librărie din Madrid, când am cunoscut pentru prima oară povestea din Umbra Vântului, a lui Carlos Ruiz-Zafón, am decis să pătrund în lumea teatrului. Cartea m-a furat atât de mult încât nu-mi dădusem seama că un ceas s-a scurs în clipe și că o doamnă se uita, probabil de ceva vreme, cu o privire de vultur la mâinile mele. Voia să cumpere cartea. Parcurgând cartea ulterior, viața și încurcăturile lui Daniel Sempere, protagonistul cărții, m-au făcut să-mi doresc să vizualizez și această poveste, pe lângă multe altele, în carne și oase, să mă pun în locul lui, să fac dreptate, să acționez diferit în favoarea unor personaje etc. Îmi doream să fiu acolo, în acea Barcelona a anilor 50. Tot jucându-mă în gând atât de mult, am decis că e momentul să descopăr cum personajele pot prinde formă și viață într-un mod cât mai sincer și uman posibil.

De fiecare dată când sunt pe scenă, fie la repetiții fie în timpul unui spectacol de final de curs, simt că ofer șansa la viață unor oameni care există doar pe hârtie. Iar asta îmi aduce o mare bucurie.

Am ales să vin la TeenMedia Academy din dorința de a mă descoperi, de a mă dezvolta, iar oamenii buni, deschiși și plini de valori pe care i-am întalnit aici, împreună cu mediul de lucru profesionist, m-au încântat numaidecât. După fiecare curs, mă întorc acasă cu multă energie, cu multe idei și plină de bucurie. Mai pe scurt, cu sufletul hrănit.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.