Ganduri la final de spectacol

Traim o perioada tare ciudata , insa noi suntem recunoscatori pentru oamenii noi care au intrat in viata noastra si au participat la cursul de actorie incepatori. Din septembrie pana in decembrie am vazut o evolutie in fiecare, insa mai multe ganduri despre asta le transmite cursantilor proful Alex Vlad, care a fost alaturi de ei in aceasta calatorie.

Dupa spectacol, de la Alex Vlad…

In primul rand, despre Olivia, imi pare rau ca nu ai reusit sa participi alaturi de colegi la filmare, sigur ti-ar fi placut si ar fi fost foarte bine cu siguranta. Te-ai implicat si s-a vazut asta la repetitii. Sa ai sanatate multa si sa te faci bine repede. Flavia, merci mult ca ne-ai sarit in ajutor. Sa stii ca ai facut o treaba foarte buna, te-ai descurcat excelent si ai reusit sa te pliezi foarte repede pe rol. Ioana, ma bucur ca ai reusit sa treci peste timiditate si retineri si ti-ai permis sa te joci. Te-ai implicat si chiar daca au fost momente in care probabil ti-a fost mai greu, in cele din urma ai trecut peste toate – ceea ce e foarte bine, evident. Victor, bravo pentru faptul ca ai capatat tot mai multa siguranta si ca ai reusit sa aduci mereu o energie buna. Ai construit un personaj foarte frumos. Bianca, ma bucur tare ca ai fost in relatie mereu cu partenerul si ca ai capatat reactii naturale si vii pe tot ceea ce am lucrat. Ionut, ai crescut si ai capatat siguranta si desi am vazut ca la inceput ti-a fost mai greu sa lipesti actiunile de lucrul cu obiectul si cu text, toate lucrurile astea s-au rezolvat ceea ce e foarte bine. Si asta a facut sa devina totul mult mai fluid si mai cursiv. Bravo! Florin, ai facut o surpriza frumoasa pentru ca ai reusit sa pastrezi foarte bine firul povestii, ai lucrat fara text (chiar daca iti era teama de lucrul asta) si ai pastrat relatia mereu. Sunt castiguri mari! Ioan, te-ai jucat foarte frumos, intelegi foarte bine situatiile si contextul. Cred ca esti pe un drum foarte bun si cred ca de aici poti sa cresti mult si sa faci lucruri foarte bune si frumoase. Si e foarte bine ca ai naturalete in reactii! Andrei B, bravo ca te-ai coordonat si ai reusit sa elimini tot ce insemna reactie exagerata in scena si asta a facut ca totul sa arate mult mai bine. Ana, ai avut sarcini multe si grele care te-au scos din zona de confort. Si am vazut ca au fost momente in care ti-a fost greu si momente in care parca era prea mult. Dar te-ai implicat, te-ai dedicat, ai crescut si nu ai pierdut relatia si adevarul scenic. Stiam ca poti, acum ti-ai demonstrat si tie asta. Lucian, ai abilitatea sa prinzi foarte repede lucruri, esti deschis si poti fi spontan. Si cred ca te poti plia repede pe situatii. Ma bucur ca ai ajut curaj si disponibilitate sa te arunci in hora. Andrei U, bravo ca ai pastrat directia personajului si ca ai fost in relatie cu partenerul si ca te-ai pliat pe micile accidente teatrale care au avut loc in timpul filmarii, astfel incat totul sa decurga bine. Ai avut prezenta si asta e foarte bine.

Bravo tuturor si ma bucur ca am lucrat impreuna. Cred ca fiecare a crescut si sper ca fiecare a descoperit macar 1 lucru despre propria persoana. Sa aveti sarbatori frumose. Va pup (Alex Vlad)