Gratiela Popa

Actor

Pentru mine teatrul este psiholog, preot, prieten, entertainer. Intalnirea cu el mi-a schimbat complet viata. A fost momentul in care am descoperit-o pe adevarata Gratiela.

Gratiela vibreaza teatru si isi pune sufletul acolo, pe scena. Probabil experienta de viata o face sa fie atat de reala cand joaca – te face sa razi cu lacrimi si sa traiesti odata cu ea toate sentimentele din spectacol. Iar la cursuri are caldura unei mame, prospetimea unei fetiscane si modestia omului bun.

A absolvit Facultatea de Teatru, dar are si studii in economie. Ar parea ca sunt doua lumi diferite, actoria si cifrele. Insa Gratiela imbina perfect precizia si rigoarea cu emotia si talentul pentru a crea spectacole desavarsite cu fiecare grupa.

UN SECRET DESPRE: Citatul ei preferat este din Feromonii, un spectacol in care joaca:

“Gandurile noastre, sentimentele noastre, ce sunt ele? Margelute insirate pe o ata. Si, deodata, ata face pac! (…) V-ati intrebat vreodata ce rol aveti in toate astea? (…) Undeva, chiar aici, e un suflet. Si voi nu stiti (…)”

Poate ai vazut-o in…
”Clinica Sinucigasilor” de Gabriela Mihalache
"Anti Love Story" de Stefan Caraman
"Break Down" de Ludmila Razumovskaia
“Feromonii” de Theo Herghelegiu
"Supermarket" de Theo Herghelegiu

Niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la inceput. Sau sa inveti ce te face fericit.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere luni, 26 septembrie, intre orele 11:00 - 17:00. Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.