Laura Ducu

Pentru mine teatrul înseamnă posibilitatea de a te transforma pe tine însuți într-un puzzle pe care-l reconfigurezi la fiecare rol. O călătorie în afara zonei de confort care, într-un final, te duce la un EU mai bun. Pe scurt: Evadare. Emoție. Regăsire.

Sunt freelancer în domeniul artistic / creativ, majoritatea proiectelor mele sunt în zona de PR Cultural, comunicare pentru produse educaționale, dezvoltare de produse culturale.

Când eram la grădiniță îi convocam pe ai mei în fiecare seară să le interpretez câte un rol dintr-o poveste... Apoi în liceu am făcut parte din trupa de teatru, apoi am urmat o facultate vocațională, chiar dacă la vremea aia credeam că filmul mi se potrivește mai bine. Pasiunea pentru teatru a fost cumva în ADN-ul meu, cred.

Am început să fac cursuri de actorie pentru că am vrut să îmi dezvolt empatia – atât personal, cât și profesional. Am terminat regie și mereu am fost preocupată de partea cealaltă a baricadei. În sensul în care mi-am dorit mereu să înțeleg exact ce simte și cum simte și cum construiește un actor un rol, cum percepe interacțiunea cu regizorul. Am reluat cursurile înainte de pandemie pentru a mă re-apropia din domeniul în care luasem o pauză și la care voiam să revin, iar apoi au devenit efectiv ancora care m-au ajutat să rezist psihic in tot acest carusel de an.

Am ales TeenMedia Academy pentru că am intuiție bună și încă de când m-am intersectat cu voi acum mulți ani am zis „iată, oameni faini!”. Am un radar pentru oameni faini. Mă simt ca acasă printre oamenii de acolo, iar asta e cel mai important. Îmi place și că niciodată nu a existat plafonare, că am văzut multă reziliență și eforturi de a face lucrurile să meargă într-o perioadă în care părea aproape imposibil că se poate. Aleg în continuare experiența TeenMedia Academy pentru că mi se pare că după fiecare proiect făcut aici eu sunt un om mai bun.

Aleg în continuare experiența TeenMedia Academy pentru că mi se pare că după fiecare proiect făcut aici eu sunt un om mai bun.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere vineri, 7 octombrie, intre orele 12:00 - 18:00. Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.