Madalina Dima

Am descoperit la TeenMedia o dorinta si un vis pe care nu stiam ca le am.

Oamenii pe care i-am intalnit la TeenMedia, in schimb, sunt extraordinari si merita pana si ultimul strop de admiratie si iubire. Chiar si atunci cand avem in comun doar pasiunea pentru teatru, ea e suficienta sa ne aduca impreuna, de parca am fi suflete pereche. Mi se pare fantastic ca un singur lucru te face sa rezonezi cu atatea persoane, si nu oricum, ci intr-o maniera spectaculoasa, ca si cum am putea muta muntii din loc, daca ne-am propune. In cazul in care veti citi acest articol, va multumesc ca existati! Va iubesc pe toti si imi doresc sa ramanem pentru totdeauna unii in vietile altora, intr-un fel sau altul!

In viata asta scurta, trebuie in primul rand sa afli cine esti, si nu ma refer la tine cel din buletin, aia este proza. Poezia vietii vine din suflet, iar sufletul trebuie hranit si el cu ceva, ca tu sa te descoperi. Eu am ales sa-i ofer posibilitatea de a fi cine vrea el sa fie, prin intermediul personajelor pe care le-am construit impreuna.

Asta reprezinta TeenMedia pentru mine, hrana pentru suflet!

Momentul in care ajung pe strada Alecu Russo 12, de parca am ajuns acasa, atunci cand sunt inconjurata de oameni frumosi si prin aer plutesc amintiri ale rolurilor trecute. Asta este teatrul pentru mine, si asta e TeenMedia. O parte din viata, o parte din mine, care a fost mereu acolo, chiar daca s-a trezit abia cativa ani.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere vineri, 7 octombrie, intre orele 12:00 - 18:00. Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.
Spectacole cu Madalina