O noua reusita!


E o plutire. Un sentiment straniu cu care ne hranim la fiecare spectacol si prin care ajungem la echilibru. Tocmai asta e ciudat, asa cum aminteste si Coelho in „Unsprezece Minute”, felul in care putem „controla lipsa de control”. Ma bucura sa va vad pe scena, ma bucur sa va vad cum va innobilati si creati viata in jurul vostru.

Un Barbat si Mai Multe Femei de Sambata a fost o incercare pentru voi. O incercare dificila pe care ati trecut-o cu bine. Uneori foarte bine. Felicitari Mihaela, ai reusit! Te vedeam pe scena si ma gandeam cat de mandra trebuie sa fii ca rezultatele eforturilor tale s-au vazut si ai reusit sa tii personajul strans in maini si in suflet. Bravo Nicoleta! Ai aratat stapanire, ai ajuns la cateva nuante corecte si ai fost foarte frumoasa! Anamaria, ai fost o forta! Am ras la fiecare repetitiie, am ras la spectacol, mi-a placut plansul tau naiv si fragilitatea psihologica a personajului. Bravo! Adriana, ai fost minunata. Cu delicatete, cu gingasie, cu constiinciozitate ai reusit inlocuirea, iar calatoarea a fost superba! Mi-a placut sa lucrez cu tine. Felicitari Andreea! Ai fost cu adevarat Marina Istomina, fara frica, fara rusine, fara sa te clatini, ai dus un personaj infinit de greu. Sincer a fost senzational. Monica trebuie sa te felicit ca ai putut sa ramai concentrata si ca vecina lui Garunski a fost credibila.
Iti multumesc Stefan pentru toate colaborarile nostre si te felicit pentru ca esti un adevarat profesionist. Nu iti pot reprosa nimic niciodata.

Felicitari! Va multumesc ca imi oferiti ocazia sa cred in continuare in ceea ce se intampla aici, la Teen Media!