Oameni si spectacole

DATI TEATRU OAMENILOR!

Cursurile de teatru au puterea sa schimbe vieti, sa vindece, sa dezvolte, sa uneasca. Din IT, economie, publicitate, drept, marketing, comunicare, psihologie etc. veniti spre noi pentru ca va doriti sa va destindeti si sa cunoasteti alti oameni, sa va jucati putin sau sa prindeti mai mult curaj. Bucuria intalnirilor si activitatile distractive din cadrul workshop-urilor sunt vinovate pentru nasterea unor adevarate prietenii. Intr-un fel, acest curs de teatru continua dupa orele de curs, cand se organizeaza iesiri in oras sau repetitii extra pentru spectacolele pe care le pregatim. Cea mai mare mandrie a noastra? Ca acest hobby a fost ridicat la rang de „al doilea job” sau chiar de job full-time. Da, cursul de teatru schimba vieti!

„Duminica dupa atelier am coborat din cladire si i-am gasit pe ei, pe viitorii mei actori, in fata. Inca nu plecasera. Stateau de vorba. Nu au mai plecat grabiti, fiecare in treaba lui. Parca nu se saturasera inca unii de ceilalti. Au mai ramas putin… Am zambit.”  Cristian Bajora – regizor

 

Testimoniale

“E atat de frumos, fascinant sa poti exprima ceva, sa simti emotia si energia publicului, sa fii in centru atentiei , sa fii aplaudat de zeci, sute de persoane este minunat… (…) pot sa spun clar ca simt ca mi-am format o a doua familie aici la Teen Media si cu siguranta voi mai urma cel putin un alt curs aici.”

Adriana Panduru, acum actrita

Spectacolele Grupei de Elita TeenMedia Academy

ZECE ani de #viseimplinite pe scena – Festival aniversar

Între 29 septembrie și 6 octombrie, școala de actorie TeenMedia Academy organizează festivalul aniversar „ZECE ani de vise împlinite pe scenă”. Evenimentul celebrează pasiunea pentru teatru și va debuta cu o producție impresionantă cu 40 de actori neprofesioniști, absolvenți ai cursurilor din cadrul școlii: TU ALEGI, o dramă socială ce se va juca pe 29 […]

MAI MULT

VA URCATI LA PRIMA?

Autor: Theo Herghelegiu
Cu: Gratiela Popa
Coordonator: Cristian Bajora

VA URCATI LA PRIMA este o comedie dulce-amara despre singuratate si optimism, despre o femeie care nu renunța, care te transforma in confidentul sau si-ti da sansa sa-ti analizezi putin propriile trairi, simtiri si idealuri. Trebuie doar sa o asculti.

MAI MULT

O NOAPTE FURTUNOASA

Autor: I.L.Caragiale
Cu: Dana Roman, Martina Voicu, Gwendoleen Cepraga, Gratiela Popa, Mihai Badoi, Bogdan Stroe si Dana Badiu
Coordonator: Cristian Bajora

Veta, Zita, Chiriac, jupan Dumitrache, personajele clasice ale lui Caragiale, dar intotdeauna actuale, vor fi readuse pe scena intr-un spectacol cu influente moderne marca #teenmedia. Daca va este dor de lumea satirica a moftangiilor de altadata, daca vreti sa radeti cu pofta la o comedie autentica, lasati-va prinsi in vartejul intrigilor amoroase din spectacolul nostru si va juram pe “onoare de familist” ca o sa fie o seara de neuitat.

MAI MULT

CONVERSATII CU MAFIA

Autor: Sam Henry Kaas
Cu: Mihai Badoi, Bogdan Stroe, Claudiu Popovici, Iulian Babulea, Andreea Gacea si Dana Roman
Coordonator: Cristian Bajora

CONVERSATII CU MAFIA este spectacolul #teenmedia care te introduce in atmosfera unei lumi dubioase cu mult fum, jocuri de carti, pistoale, barbati puternici si femei usoare.

MAI MULT

FEROMONII

Autor: Theo Herghelegiu
Cu: Martina Voicu, Ana Maria Sirghi, Eugen Blanaru, Dana Badiu, Andreea Gacea, Gratiela Popa, Mihai Badoi, Dana Roman, Bogdan Stroe și Dana Gherase
Coordonator: Cristian Bajora

Un singur cuvant va spunem: comedie. Restul o sa descoperiti in cel mai traznit spectacol #teenmedia.

MAI MULT

UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI

Cu: Cristina Apostol, Gwendoleen Cepraga, Ana Maria Sirghi, Dana Roman, Dana Badiu, Delia Sabau, Martina Voicu și Iulian Babulea
Coordonator: Alex Vlad

Spectacolul UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI este o comedie savuroasa care dezvaluie lumea Garunski, un barbat simplu a carui lume este data peste cap chiar de femeile din jurul sau. Naucit de firea vesnic schimbatoare si de complexitatea intortocheata a gandirii feminine, Garunski descopera ca fiecare interactiune cu femeile din jurul sau are scopul sa il transforme si sa-i dezvaluie, treptat, marele secret: cum sa-ti multumesti femeia, indiferent in ce relatie te afli cu aceasta.

MAI MULT

COMMON LIVES

Autor: Theo Herghelegiu
Cu: Gwendoleen Cepraga si Claudiu Popovici
Coordonator: Patricia Ionescu

COMMON LIVES este o tragicomedie marca #teenmedia, care reuseste sa te faca sa te gandesti la cele mai intunecate ganduri ale tale si-ti da ocazia sa-ti analizezi. Se rade mult, chiar daca amar, iar nelinistile si absurdul personajelor te vor face sa simti ca nu esti singur. Viata e absurda. Si banala.

MAI MULT

M&M – A TRUE NICE FUCKIN’ LOVE STORY

Autor: Stefan Caraman
Cu: Diana Dumbrava, Ana Maria Sirghi, Bogdan Stroe
Coordonator: Cristian Bajora

Povestea aceasta este despre filmul pasional dintre doua femei: Maude si Maddy sau Maddy si Maude. Un film al vremurilor schimbatoare in care traim, spusa de actorii #teenmedia.

MAI MULT

NOUA ani de spectacole – #despre oameni – Festival Aniversar

„Nouă ani de spectacole – #despreoameni” sărbătorește cei nouă ani în care am crescut frumos, prin provocări, experiențe, pasiune și multă dragoste de oameni. Lună de lună, an de an, oameni ca voi, cu job-uri ca ale voastre, ne-au călcat pragul cu dorința să-și schimbe viața prin cursuri de actorie. Atât de simplu. Și împreună am reușit, puțin câte puțin, să schimbăm lumea în bine. Acum suntem o comunitate de iubitori de teatru, de colegi de scenă, de artiști, dar cel mai important, o comunitate de prieteni, o lume a noastră, o familie. Familia TeenMedia Academy.

MAI MULT

OPT ANI TeenMedia Academy la Nottara

Casting pe Broadway
Pe scenă se mișcă precum un singur corp. Dar fiecare membru din figurația strălucitoare a spectacolului are o poveste unică despre speranță și deznădejde, spusă pe ritmurile vesele ale acestei producții desăvârșite de pe Broadway.

Tu alegi
Poți să salvezi o singură persoană. Cine va fi?
Imaginează-ți că te trezești într-o cameră de unde nu poți să ieși, cu alți 39 de oameni, fără să-ți amintești deloc cum ai ajuns acolo și cine sunt cei de lângă tine.

MAI MULT

PARTICPA SI TU LA EXPERIENTELE TeenMedia! PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE