Olivia Mihalache

Cursurile de teatru ma ajuta mult in procesul meu de cautare si descoperire de sine si in acelasi timp imi ofera o perspectiva noua in dezvoltarea mea.

Intotdeauna m-a fascinat aceasta lume si am o admiratie aparte fata de actori si artisti in general, iar faptul ca pot face si eu parte din ea imi aduce satisfactie si implinire personala. Stiu si faptul ca lucrurile pentru care dezvolti o anumita pasiune nu sunt deloc intamplatoare, ci au la baza o chemare si acoperire a unei nevoi.

Chiar daca uneori a ramane in zona de confort inseamna liniste, stiu ca in acest fel nu ai cum sa cresti, iar teatrul ma ajuta nu doar sa aspir la ceea ce imi doresc, ci sa si lucrez in acest sens.

Am ales in continuare Teen Media pentru ca am cunoscut oameni extraordinari, profesionisti si pasionati, de la care poti invata lucruri doar prin puterea exemplului, oameni de care este important sa te inconjori.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.