Omul cu o Singura Aripa la Nottara

Intr-o lume a oamenilor fara aripi se naste un „print” cu o aripa in locul bratului drept. Dar cu o singura aripa nu poate zbura. Nu poate nici munci. Trebuie sa fuga, sa se ascunda de curiozitatea bolnava a „vagabontilor” fara aripi. Si totusi cineva il cauta. Cineva care probabil ii cunoaste misionea. Perechea lui. Misterul omului cu o singura aripa trebuie descifrat si inteles dar cine detine raspunsurile?


TeenMedia implineste 2 ani si va invita Duminica 4 Septembrie ora 19:00 la Sala Mare a Teatrului Nottara la Premiera Spectacolului OMUL CU O SINGURA ARIPA de Matei Visniec.

Distributie:

Diana Dumbrava
Larisa Boblea
Mihaela Horotan
Alida Coman
Dorin Enache
Ioana Mandres
Ana Maria Puiu
Talau Daniela
Mihai Boar
Andreea Marin
Monica Florescu

Regie: Cristian Bajora
Muzica originala: Constantin Grajdian

Cu siguranta un spectacol care pune multe semne de intrebare, care va amuza si va impresiona publicul nostru. Muzica live, erotism, dans, culori si niste actori cu multa bucurie de a juca sunt elementele care fac din Omul Cu o Singura Aripa una din productiile de varf ale Teen Media.

Dupa inchiderea cortinei va asteptam In Culise sa petreceti cu noi aniversarea Teen Media!

Biletele se gasesc In Culise Teatru Pub (Strada Stefan Mihaileanu nr. 53 zona Foisorul de Foc, Pache Protopopescu)
zilnic intre orele 11:00 si 01:00. Puteti face rezervari la numarul 021/320 20 59.
Pretul biletelor: 20 RON

Va asteptam!

Eveniment susţinut de: ŞapteSeri, Lumebună.ro, OnlineGallery.ro, 4arte.ro, Metropotam.ro, Studenţie.ro, ÎnOraş.ro, Yazee.ro, Ambition, Observator Cultural, Zoom Tv.