Si poate se termina si iarna…

Au trecut ultimele saptamani.  Nici nu s-a terminat bine „Un barbat si mai multe femei” si „Toata lumea vine la Mabel” ca ne si pregatim de alte spectacole. Zita si Veta, Chiriac, Bernarda, Visniec, Vibko si Stanko.

Am castigat inca un important membru Teen Media – Dana Voicu a inceput deja de 3 saptamani grupa de adulti si ma bucur ca e cu noi.

Pot sa vad o imagine de ansamblu. Cu 4 coordonatori, lucrurile sunt destul de limpezi. Mihai conduce detasat la capitolul disciplina si rigoare. As putea cu fruntea sus sa aplic pentru aprobari si as deschide o universitate. L-as propune pe el decan. Victoria ma incanta. Este absolut minunata energia si bucuria ei. E un spectacol de cand intra pana cand termina atelierul. Prezenta gingasa a Danei e superba. Abia astept sa vad ce va iesi. (Chiar asa – veniti La Scena pe 17 Martie la spectacolul in regia ei – Daca Dumnezeu era femeie) Iar despre mine…

Ramona o sa inteleaga pana la sfarsit (sper) ca fiecare bucatica de puzzle e importanta pentru intreg. Si ca muntii se urca numai cu echipament adecvat. Iar pentru marele meci trebuie sa te antrenezi un pic. Victoria o sa inteleaga si ea ca mopul murdar nu poate folosi drept recuzita.

Stateam si ma gandeam cata energie se aduna in fiecare week-end acolo, in studio. Fiecare cu gandul lui, cu misiunea si scopul personal. Cred ca e minunat sa stai acolo, la fiecare atelier, intr-un colt, sa nu te vada nimeni si sa studiezi oamenii. 40 de oameni plini de sperante si idealuri. Minunat.

28 Martie! Workshop cu public! Toti vizitatorii sunt invitati la ora 15:00 La Scena pe Calea Calarasi 55 (int. cu Mantuleasa – aproape de Unirii)  la un Workshop Demonstrativ Teen Media cu Mihai Calota si grupa lui, precedati de grupa noastra de copii. Pentru participare va rog sa faceti rezervari la numarul nostru de telefon, pe mail sau lasati un comment la articol. Intrarea va fi libera in limita locurilor disponibile.

50 de vizitatori unici zilnic. Asta inseamna cam 1500 de vizitatori lunar. Va multumesc pentru interes. Pentru mine inseamna foarte mult indiferent daca suna cineva sau nu pentru inscriere. E bine ca lumea cauta „actorie, curs de actorie, teatru” pe google. Vreau sa fac un apel la acesti vizitatori, unii dintre ei fideli, sa isi exprime parerile despre site-ul nostru, despre serviciile si produsele Teen Media, sau pur si simplu despre teatru, film sau vietile lor prin intermediul blogului Teen Media. Astept articolele voastre pe mail, astept commenturi la toate postarile mele sau ale cursantilor.

Teen Media organizeaza in lunile Iunie – August Scoala de actorie de Vara. Ce parere aveti? Unde ati vrea sa mergem, cat ati vrea sa dureze? Ce buget credeti ca ati aloca unui astfel de workshop?  Vom deplasa colaboratorii nostri la munte, la mare, in Delta Dunarii pentru saptamani de recreere si actorie. Cum e sa mergi in vancanta cu actorii? Astept propunerile voastre pe mail sau comment.

Am si un cadou. Toate domnisoarele si doamnele beneficiaza in luna Martie de discount pentru inscrierea la ateliere noastre in limita locurilor disponibile.  Detalii pe site.

Sa veniti si la Frumoasa Calatori a Ursilor Panda! Tot La Scena – pe 25 Februarie.

Cam asta e…astept parerile si articolele voastre. Long live TEEN MEDIA!

Cristian Bajora – regizor