AUDITIA

AUDITIA

de ALEKSANDR GALIN
regia CRISTIAN BAJORA

Un spectacol de teatru contemporan clasic, care abordeaza o tema actuala: munca in strainatate. Odata scapati de sub dominatia regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie si speranta catre strainatate. Orbiti de acest miraj ajung sa cada in plasa degradarii, iar toate situatiile sunt prezentate intr-un spirit critic, dar plin de amuzament.

MOTTO: Indraznet si jucaus, un adevarat deliciu teatral pentru spectatori si actori

Spectacolul s-a jucat in cadrul aniversarii de patru ani Teen Media Academy la Teatrul Nottara. Abordeaza un subiect universal si este plin de momente comice atat de actuale, incat este unul dintre cele mai jucate spectacole ale grupei de avansati. Cea mai interesanta experienta cu acest spectacol am avut-o cand s-a jucat in interiorul penitentciarului de la Jilava, pentru detinuti. Veniti din domenii si background-uri diferite, actorii “de weekend” care formeaza trupa Teen Media joaca de fiecare data cu inimile deschise si se bucura de fiecare spectacol ca si cand ar fi primul. Auditia este un adevarat deliciu teatral si trebuie neaparat sa il vedeti!

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE