DAWN WAY sau Calea spre infern

DAWN WAY sau Calea spre infern

un text de OLEG BOGAEV in romana de OLIVIA PLATON RIMBU
cu contributia lui STEFAN CARAMAN
regia CRISTIAN BAJORA

Dawn Way este un proiect indraznet care aduna 20 de actori ai Teatrului „In Culise” si cursanti ai Teen Media Academy intr-o misiune aproape imposibila. Piesa vorbeste despre opozitia intre drumul pe care merge omenirea si drumul ascensiunii spirituale. Ingerii, intermediari intre aceste spatii, sunt raniti de indiferenta noastra si sunt nevoiti sa asiste la caderea testului umanitatii de catre o suita de cupluri.

MOTTO: Oamenii slabi de inger n-au atat de mult curaj!

Am mai aprins o stea cu inimile noastre pe cerul Teen Media. Dupa un an de munca (si trei ani de experienta!!!) si cu ajutorul unor oameni dragi si buni am reusit sa punem pe picioare un proiect maret. Timp de un an de zile s-a lucrat intens pentru ca acest spectacol, Dawn Way, sa iasa extraordinar. Din repetitie in repetitie gandurile noastre prindeau aripi.

Dawn Way ne-a demonstrat ca se poate sa ii aduci pe cursanti la un nivel foarte inalt, la profesionalism. Dupa incheierea spectacolului bucuria cea mai mare a fost cand spectatorii ne spuneau preferatii si nici macar nu-si dadusera seama ca cei de pe scena nu au cu totii profesia de actor, ci sunt pregatiti in urma unui curs de actorie. Acest spectacol grandios a fost realizat cu ocazia aniversarii a trei ani de Teen Media Academy si a avut avanpremiera in septembrie 2013, la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara. Pentru prima data, din distributia spectacolului au facut parte atat actori profesionisti, cat si studenti ai cursului de actorie.

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE