JUST ABOUT LOVE

JUST ABOUT LOVE

regia CRISTIAN BAJORA

Un spectacol sensibil si romantic care povesteste despre sublimul iubirii chiar si in absenta ei. Un imn de dragoste nuantat cu accente comice si absurde, o calatorie undeva departe ca marturie a faptului ca iubirea exista pretutindeni…sau ar trebui sa existe.

MOTTO: Numai prin dragoste reusim sa ramanem… aproape!

Teen Media insemnati voi, cei care cititi aceste randuri si cei care ne sunati cu pofta voastra incredibila de a trai frumos. Teen Media sunt zecile de spectacole, miile de maini care au aplaudat, miile de ore petrecute impreuna la ateliere. Teen Media inseamna dorinta de frumos, in stare pura, nealterata de nimic. Emotia unei imbratisari, teama de esec, spaima de mediocritate, bucuria depasirii limitelor. Teen Media suntem noi – Cristi, Vania, Dana, Iulian, Ionut, Alex, Minculescu, Maria, Florin, Cristina, Bianca, Mihai, Victoria, Alina, toti cei care au crezut in sclipirea din ochii vostri. Teen Media e viata, tremur, vibratie, adevar si lumina. Just About Love este spectacolul care vorbeste sincer despre aproprierea dintre oameni, dintre noi si despre legaturile stranse care se creeaza aici.  (Cristian Bajora)

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE