OMUL CU O SINGURA ARIPA

OMUL CU O SINGURA ARIPA

de MATEI VISNIEC
regia CRISTIAN BAJORA
muzica originala Constantin Grajdian

Intr-o lume a oamenilor fara aripi se naste un “print” cu o aripa in locul bratului drept. Dar cu o singura aripa nu poate zbura. Nu poate nici munci. Trebuie sa fuga, sa se ascunda de curiozitatea bolnava a “vagabontilor” fara aripi. Si totusi cineva il cauta. Cineva care probabil ii cunoaste misionea. Perechea lui. Misterul omului cu o singura aripa trebuie descifrat si inteles, dar cine detine raspunsurile?

MOTTO: Scena mai inalta ne-a facut sa ne luam zborul spre performanta

Cu siguranta un spectacol care pune multe semne de intrebare, care a amuzat si a impresionat publicul nostru. Muzica live, erotism, dans, culori si niste actori cu multa bucurie de a juca au fost elementele care au facut din Omul Cu o Singura Aripa una dintre productiile de varf ale Teen Media.

”Duminica, scena de la Nottara a parut mai mica. Nu mai era uriasul din povesti gata sa-l doboare pe Fat-Frumos. Asta pentru ca Fat-Frumos a crescut. A crescut mult de anul trecut de la Paparazzi pana acum. Luminile s-au aprins si minunea s-a infaptuit. Minunea asta pe care cu sacrificii si munca o planuim de 4 luni. Am aratat ca se poate duce un spectacol de doua ore cu niste omuleti frumosi care au depasit orice asteptari.

Omul cu o singura aripa este un spectacol despre care suntem convinsi ca va avea succes in stagiunea Teatrului In Culise unde va fi gazduit pentru 12 reprezentatii. Iata ce lucru maret am realizat, am reusit sa construim un spectacol bun de dat la publicul larg. Bineinteles ca nimic din tot ce s-a intamplat in ultimile 4 luni si Duminica seara la Nottara nu ar fi fost posibil fara voi, cei de pe scena din toate spectacolele noastre din ultimii doi ani, cei din sala si cei care vor citi aceste randuri.”

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE