PAPARAZZI sau Cronica unui Rasarit de Soare Avortat

PAPARAZZI sau Cronica unui Rasarit de Soare Avortat

de MATEI VISNIEC
regia CRISTIAN BAJORA
muzica originala Constantin Grajdian

E sfarsitul lumii? Ar fi pacat!
La ”Cronica unui rasarit de soare avortat” sau PAPARAZII au fost prezenti fotografi, ziaristi, cersetori, orbi, staruri de cinema, femei desculte, muzicieni-asasini, astronomi, functionari publici, patroni si chelneri, prezentatori… toti adunati la un loc si urcati pe scena! Ah, iar cei carora li s-a facut sete s-au putut servi de la automatul de bauturi!

MOTTO: Efervescenta si culoarea jocului, nascute sub semnul unei explozii solare

Cu ocazia implinirii unui an de existenta Teen Media, acest spectacol-eveniment s-a jucat in premiera la sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara. A fost un spectacol superb, visceral, colorat si foarte apreciat de cei prezenti in sala. Misiunea noastra din primul an, aceea de a apropia oamenii de teatru si de actorie in primul rand, dar si de ei insisi, prin exercitiile de la workshop-uri, de a-i capacita si de a-i ajuta sa observe lumea din jurul lor cu alti ochii, ne-a reusit. Au depasit emotiile si s-au urcat pe o scena profesionista si au primit aplauzele a sute de oameni.
Practic, mica noastra lume s-a extins in fiecare zi, cu fiecare nou participant la cursurile de teatru si asta s-a reflectat in numarul de vizitatori pe website si in notorietatea de care s-a bucurat Teen Media dupa numai un an de existenta. Cu ajutorul vostru am reusit sa construim un loc unde fiecare are ceva de spus, in care fiecare poate sa rada sau sa planga liber si adevarat. Va multumim pentru tot!

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE