POVESTI DESPRE TINE

POVESTI DESPRE TINE

de STEFAN CARAMAN
regia CRISTIAN BAJORA

”Povesti despre tine” este un spectacol care doreste sa-ti reaminteasca despre spirit, ideal si vis. Nu vrem sa te pierzi in concret si material, aminteste-ti ca experientele tale, aparent banale, sunt lectii de viata care-ti ofera constant si intrebari si raspunsuri. Cartile si-au pierdut valoarea in ochii multor cititori, insa povestile din interiorul lor nu vor muri niciodata.

MOTTO: Sa nu judeci inainte sa cunosti. Fiecare are povestea lui..

“Povesti despre tine” este un spectacol despre sensibilitatea umana care isi doreste sa trezeasca din tine ultimele farame de omenie. Bazat pe volumul 92 De Povesti Cu Carti scris de Stefan Caraman, spectacolul este un experiment reusit, realizarea acestuia fiind o provocare pentru toti cei implicati in proiect. Un spectacol complet, bazat pe monologuri si pe interactiune, care prin intermediul textelor puternice reusesc sa faca oameni sa traiasca momentul si uneori chiar sa planga. Un teatru al adevarului, fara menajamente. Cristian Bajora marturiseste: “Sunt fericit si multumit ca pot sa ofer sansa oamenilor sa zboare, sunt mandru ca pot sa imi ofer ocazia sa fiu iubit. Sunt patru ani in care am trecut prin crize economice, crize interne, proteste si manifestatii, dar am continuat sa existam pentru ca voi aveti nevoie de noi, iar noi iubim sa oferim tot ce avem mai frumos si mai viu in noi. Sa mergem mai departe, sa insiram mai multe perle pe acest sirag si sa ne bucuram impreuna de tot ce am dobandit in acesti ani minunati! Multumesc celor peste 800 de participanti la workshop-uri, multumesc colaboratorilor mei, multumesc celor peste 70000 de vizitatori in mediul on-line si multumesc tuturor celor care au spijinit si au sustinut acest demers numit astazi Teen Media Academy!”

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE