SUPERMARKET LOVE

SUPERMARKET LOVE

regia CRISTIAN BAJORA

Spectacolul vine precum o sarbatoare a dragostei in toate formele si marimile posibile. Traind mereu pe repede-inainte oamenii ajung sa se indragosteasca, sa se impace sau chiar sa se desparta in timpul scurt pe care il petrec intr-un supermarket. Fara a fi un spectacol siropos, SUPERMARKET LOVE este actual, comic, hilar si dulce-amarui, perfect pentru romanticul ascuns in fiecare dintre noi.

MOTTO: Sa gasesti dragostea in vremea supermarketului e o adevarata provocare.

Cei cinci ani de cursuri de teatru au fost marcati de productia acestui spectacol actual, despre dragoste. A fost o declaratie deschisa catre toti cei care ne-au trecut pragul de-a lungul timpului. Dragostea de teatru poate sa se aprinda chiar daca esti medic, avocat, corporatist sau designer. Asta facem noi, cei din cadrul Teen Media, facilitam intalniri intre actorie si oameni care au prea putin timp ca sa faca din asta o meserie. Dedicarea totala, prospetimea si bucuria pe care le aduc la repetitii construiesc astfel de spectacole grandioase, pe care ai vrea sa le revezi, iar si iar. Supermarket Love s-a jucat timp de un an de zile in stagiunea Teatrului In Culise.

TEATRUL ESTE PRECUM UN SPORT EXTREM, IAR FIECARE DINTRE NOI ARE NEVOIE DE O ASTFEL DE EXPERIENTA MACAR O DATA IN VIATA. PROGRAMEAZA-TE LA INSCRIERE