Spectacolele Grupei de Elită TeenMedia

Cursurile de teatru au puterea sa schimbe vieti, sa vindece, sa dezvolte, sa uneasca.

Grupa de elita TeenMedia Academy

Din IT, economie, publicitate, drept, marketing, comunicare, psihologie etc. veniti spre noi pentru ca va doriti sa va destindeti si sa cunoasteti alti oameni, sa va jucati putin sau sa prindeti mai mult curaj.
Bucuria intalnirilor si activitatile distractive din cadrul workshop-urilor sunt vinovate pentru nasterea unor adevarate prietenii. Intr-un fel, acest curs de teatru continua dupa orele de curs, cand se organizeaza iesiri in oras sau repetitii extra pentru spectacolele pe care le pregatim. Cea mai mare mandrie a noastra? Ca acest hobby a fost ridicat la rang de „al doilea job” sau chiar de job full-time. Da, cursul de teatru schimba vieti!

„Duminica dupa atelier am coborat din cladire si i-am gasit pe ei, pe viitorii mei actori, in fata. Inca nu plecasera. Stateau de vorba. Nu au mai plecat grabiti, fiecare in treaba lui. Parca nu se saturasera inca unii de ceilalti. Au mai ramas putin… Am zambit.” Cristian Bajora – regizor

Spectacolele
TeenMedia Academy

Calendarul Spectacolelor TeenMedia Academy

Ne pare rau 🥺...momentan nu sunt spectacole disponibile.

Membrii Grupei de Elita TeenMedia Academy

Diana Dumbrava

Teatrul este un vis pe care oricine ar trebui să îl trăiască. Și nu vrei să te trezești, pentru că este prea frumos.

Bogdan Stroe

Un basm, o lume magica care nu credeam ca exista intr-un oras ca Bucuresti, un loc, o activitate si niste oameni care sa ma umple cu energie, buna-voie si bucurie.

Bianca Durdui

TeenMedia mi-a indeplinit dorinta despre care renuntasem sa mai vorbesc, pentru ca ma gandeam ca mi-am pierdut ocazia.

Claudiu Popovici

Teatrul pentru mine a inceput ca o pasiune, poate cea mai mare, iar TeenMedia mi-a oferit ocazia sa o explorez din plin.

Cristina Apostol

Teatrul m-a ajutat să mă redescopăr.

Larissa Stroe

Teatrul pentru mine este bucurie, traire si dezvoltare continua.

Madalina Dima

Am descoperit la TeenMedia o dorinta si un vis pe care nu stiam ca le am.

Tina Țifescu

Teenmedia este a doua familie care m-a “educat” atât de frumos încât astăzi sunt foarte mândră de propria persoană și îi mulțumesc.

Călina Savu

Cursurile de actorie îmi dau ocazia să explorez lumea din mai multe perspective, de a fi în constantă evoluție, de a descoperi ceva nou mereu și de a mă pune în contact cu copilul interior.

Laura Ducu

Pentru mine teatrul înseamnă posibilitatea de a te transforma pe tine însuți într-un puzzle pe care-l reconfigurezi la fiecare rol. O călătorie în afara zonei de confort care, într-un final, te duce la un EU mai bun. Pe scurt: Evadare. Emoție. Regăsire.

Raluca Cazangiu

Teatrul este un punct important pe lista priorităților mele, care ma binedispune și, totodată, ma ajuta sa ma dezvolt ca om.

Flavia Colonel

Pentru mine teatrul înseamnă mâinile care mă poartă oriunde îmi doresc, prietenul jucăuș alături de care descopăr adâncurile și cotloanele sufletului, înseamnă nașterea unei vieți noi, bucuria descoperirii unei lumi noi.

Veronica Dobrișor

Experiența de pe scenă mă încarcă; cu energie, cu încredere în mine, cu tot ce înseamnă Frumos.

Valentina Cristea

Fiecare intalnire aici este prilej de joaca serioasa, de a invata ceva nou, de a impinge mai departe bariere si limite personale.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 30 iulie intre orele 11:00 - 18:00. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Citeste ultimele ganduri de pe blogul nostru sau vezi toate articolele TeenMedia

Cauti un altfel de workshop pentru angajatii companiei tale?
Teatrul este un mijloc ideal de a exersa comunicarea si relationarea unui grup.