Teen Media implineste 2 ani!

Ce usor trece timpul…Au fost doi ani fascinanti. Am strans in jurul nostru deja cateva sute de oameni care au venit si s-au bucurat de luminile scenei, au invat sa controleze emotiile, sa exhibe frustrarile si sa straluceasca. E unul din cele mai impresionante si valoroase lucruri pe care le poti face – sa reusesti sa schimbi niste oameni in numai 3 luni, sa iti multumeasca si sa le oferi una din experientele cele mai consistente din viata.

Mergem mai departe si acest al 3-lea an care incepe inseamna pentru noi un nou drum, o misune in plus. Teatrul In Culise care practic se naste odata cu Aniversarea Teen Media este copilasul nostru pe care vom incerca sa-l crestem cum stim mai bine si sa-l integram in circuitul cultural bucurestean. Deja avem 2 productii proprii care vor juca in Stagiunea 2011-2012, realizate in exclusivitate de membri Trupei Teen Media – Spectatorul Condamnat la Moarte si Omul cu o Singura Aripa – a carui premiera va avea loc pe 4 Septembrie la Teatrul Nottara in cadrul evenimentului „Doi Ani Teen Media”. Pe langa acestea, vor veni si altele pentru ca vom intra in productie, cu trupa Teen Media dar si cu actori profesionisti in colaborare cu Asociatia Culturala IN CULISE. Vom avea de asemenea si spectacole invitate (nume celebre ale teatrului independent). Astfel va vom putea oferi in fiecare zi cate un eveniment in micuta sa dIn Culise.

In cifre cei doi ani de existenta scolii de teatru TeenMedia inseamna 45 000 de accesari in mediul virtual (site si blog), 24 de titluri de spectacole productie proprie, peste 300 de cursanti, un teatru nou, un bar si multe ganduri pentru viitor.

Va multumim tuturor ca ati fost langa noi cu click-uri, cu idei, ne-ati sprijinit si ne-ati facut mai puternici. Va asteptam in continuare la evenimentele TeenMedia si In Culise.