Tina Țifescu

Teenmedia este a doua familie care m-a “educat” atât de frumos încât astăzi sunt foarte mândră de propria persoană și îi mulțumesc.

Intr-o zi m-am privit in oglinda. Dar nu asa cum se priveste orice femeie cand cauta, a nu stiu cata oara, confirmarea frumusetii sale, ci altfel, asa ca si cum m-as fi privit pe mine in carne si oase, ca si cum cea de dincolo eram eu, iar eu de aici eram cealalta. Ma priveam si taceam. Ma intrebam oare ce gandesc eu cand sunt cealalta. Si oare ce gandeste cealalta cand este eu. Eu am ridicat un deget. Ea l-a ridicat imedat pe al ei. Apoi ea a clipit din ochiul drept si imediat am simtit nevoie sa clipesc si eu. Si am facut-o. Apoi eu am plecat sa-i traiesc viata. Iar ea a plecat ca sa o traiasca pe a mea. Iar cortina nu a cazut niciodata.

Teatrul este lumea în care fug să mă joc ca atunci când eram mică și mă întâlneam cu prietenii și ne jucam de-a “Albă-ca-Zăpada”, lumea în care realizez cât de bogată sunt în emoții, actoria e lumea care face completă viața mea.

Cursul de actorie TeenMedia Academy este locul unde te vom astepta cu sinceritate, caldura, prieteni noi si foarte multa distractie. In aceasta iesire din cotidian te vei reintalni pe tine intr-o poveste magica plina de pasiune si culoare! Poti sa-ti imaginezi ce putem face impreuna?
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.