Un barbat si mai multe femei

Stiinta spune ca de fapt creierul femeii este total diferit de cel al barbatului. Asa ca nu mai este demult un secret ca desi nu pot trai unul fara celalalt, cele doua jumatati sunt construite din ingrediente care uneori interactioneaza puternic.

Spectacolul Un barbat si mai multe femei este o comedie savuroasa care dezvaluie lumea Garunski, un barbat simplu a carui lume este data peste cap chiar de femeile din jurul sau. Naucit de firea vesnic schimbatoare si de complexitatea intortocheata a gandirii feminine, Garunski descopera ca fiecare interactiune cu femeile din jurul sau are scopul sa il transforme si sa-i dezvaluie, treptat, marele secret: cum sa-ti multumesti femeia, indiferent in ce relatie te afli cu aceasta.

Nici un barbat nu a fost ranit sau maltrat in timpul realizarii acestui spectacol. Comedie cu final feric

Actori: Iulian Babulea, Dana Gherase, Cristina Apostol, Gwendoleen Cepraga, Ana Maria Sirghi, Dana Badiu, Dana Roman, Tina Tifescu, Madalina Dima
Autor: Leonid Zorin
Regizor: Alex Vlad
Alte spectacole
TeenMedia Academy
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.