Valentina Cristea

Fiecare intalnire aici este prilej de joaca serioasa, de a invata ceva nou, de a impinge mai departe bariere si limite personale.

Sunt specialist achizitii, intr-o corporatie multinationala. Am inceput cursurile de actorie pentru ca imi doream o activitate creativa pentru timpul liber. Si am continuat pentru ca am descoperit o lume frumoasa, cu oameni frumosi si unde simt ca pot invata mereu ceva nou despre mine si despre lume.

Mi-a placut mereu sa merg la teatru. Sa vad “real” povestile din carti. Imi place cum te poti pierde intr-o poveste bine jucata si daca mai este si un spectacol de la care pleci acasa cu un zambet visator pe buze si intrebari de genul “oare cum ar fi? sau cum ar fi fost sa traiesti acel lucru?”, sau un sincer: “nu m-as fi gandit la asta” este minunat.

Imi spusese cineva, cu multi ani in urma, cat de bune sunt aceste cursuri pentru dezvoltare personala (cred ca tot cu voi a facut cursurile). A ramas cu mine ideea multa vreme pana sa trec la fapte. Iar intr-o zi, cand vremea era prea urata sa faci drumetii la munte si nu era inca nici vreme de schiat, am zis ca este momentul sa ma inscriu la cursurile de actorie. Bunica mea imi zicea mereu ca as putea sa fiu actrita, se pare ca nu gresea.

La inceput Teen Media m-a ales pe mine. M-am decis sa ma inscriu. Am cautat pe internet. Prima sugestie: Teen media. Erau deschise si inscrierile si promiteau sa inceapa cursurile in curand. Inca din primele cursuri am fost impresionata de profesionalismul si implicarea profesorilor. Fiecare intalnire era o noua provocare unde se insista ca fiecare cursant sa dea tot ce are mai bun. Fiecare intalnire astazi, este prilej de joaca serioasa, de a invata ceva nou, de a impinge mai departe bariere si limite personale.

Atunci cand sunt pe scena simt ca pot orice. Primesc din partea publicului o energie pe care nu o pot compara cu nimic si ma umple de bucurie sa o daruiesc inapoi catre ei. In plus imi ofera ocazia de a ma detasa de tot ce ma apasa in viata mea de zi cu zi, oferindu-mi o foarte bine-venita pauza de la agitatia cotidiana.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere vineri, 7 octombrie, intre orele 12:00 - 18:00. Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.