Veronica Dobrișor

Experiența de pe scenă mă încarcă; cu energie, cu încredere în mine, cu tot ce înseamnă Frumos.

Am început să fac cursurile de actorie pentru că îmi doream mult să am experiența scenei. Mergeam la teatru și mi se părea minunat sentimentul, iar curiozitatea de a-l trăi și din poziția actorului m-a făcut să mă înscriu.

Cred că am avut întotdeauna această pasiune pentru actorie iar acum, pur și simplu, m-a chemat. Inițial, voiam să urmez un singur modul, dar nu am mai putut pleca. 💫 Și nici nu cred că voi pleca curând! ❤️

Pe lângă profesionalismul de care dă dovadă și lucrurile pe care le face pentru cursanții săi, TeenMedia a adus și continuă să aducă lucruri și experiențe frumoase în viața mea, atât direct, cât și indirect. Energia locului, precum și cea a oamenilor, este una minunată și este un loc în care ești primit cu căldură și ajutat sincer să evoluezi. TeenMedia a devenit un "acasă" pentru mine. 😊

Și mulțumesc mult pentru asta! ❤️

Pentru mine, teatru înseamnă multe: de la un mod de a te juca, până la a-ți explora cele mai ascunse dedesubturi. Teatrul este una dintre marile mele iubiri. Cel mai important "cadou" pe care mi l-a oferit este șansa de a-mi da voie să mă exprim.
Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere vineri, 7 octombrie, intre orele 12:00 - 18:00. Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.