Actorie de film

Daca si tu crezi ca lumea filmului este perfecta pentru tine si vrei sa vezi cum arati pe ecranul imens al cinematografului ai ajuns exact unde trebuie!

Trebuie sa incerci cursul de actorie de film daca...

Esti pasionat de actorie si cinematografie, iar acum vrei sa afli cum prinde viata o productie video de la zero.
Fie ca esti un iubitor de film care vrea sa descopere ce se intampla in culisele unei productii video, fie ca esti intrigat de lumea actoriei si vrei sa iti dezvolti abilitati care te vor ajuta in domeniul profesional in care activezi (influencer marketing, leadership, coaching, sau alte interactuni cu publicul prin intermediul camerei de filmat) sau fie ca esti un actor profesionist care isi doreste sa isi insuseasca tehnicile specifice actoriei de film, cursul nostru de actorie iti ofera sansa sa fii parte dintr-o productie cinematografica autohtona.

In cadrul cursului de actorie de film vei trece prin toate etapele de pregatire ale unei productii din perspectiva actorului: de la casting, citirea scenariului, interactiunea cu camera, pregatirea scenelor, filmarea din platou si exterioarele, pana la premiera filmului realizat. Vei lucra alaturi de producatori, scenaristi, regizori si actori profesionisti cu experienta in domeniul cinematografiei si al productiei video.

Ce trebuie să știi despre cursurile noastre de actorie de film…

Daca vrei sa pornesti pe drumul unei cariere in cinematografie, cursul de actorie de film este cel mai bun ghid pentru a incepe calatoria! Suntem o echipa de creativi cu peste 10 ani de experienta in film si televiziune, am lucrat numeroase produse video (de la emisiuni TV, productii de lung metraj, seriale, spot-uri TV sau filme corporate) si avem experienta atat in lucrul cu actori profesionisti, cat si cu oameni aflati la inceput de drum. Alaturi de noi…

VEI PRACTICA ACTORIA DE FILM

La cursurile noastre de actorie de film totul se invata practic, adica inveti jucand in fata camerei. Inca din prima zi vei incepe sa te acomodezi cu expunerea continua la camera, iar pe parcurs vei descoperi cum se lucreaza cu regizorul, dar si cu celelalte functii implicate in productia de film (scenarist, producator, cameraman etc.). In plus, vei lua parte la multe exercitii care iti vor imbunatati increderea in tine, dar si felul in care arati pe camera.

VEI INVATA DE LA PROFESIONISTI

Poate te intrebi uneori cum le vin ideile celor care creeaza filme. Participand activ la nasterea unui film vei interactiona cu profesionisti care au experienta si au lucrat in industrie: de la reclame TV pana la seriale. Asa ca vei putea sa ”furi” din experienta lor de lucru in timp ce iti dezvolti toate skill-urile necesare pentru a aparea in film.

VEI CASTIGA EXPERIENTA DE LUCRU

Fiecare curs de actorie de film se incheie cu o productie completa: un film pe care il vei putea adauga in portofoliu si il vei putea folosi pentru a-ti arata calitatile si experienta de lucru. Ne concentram pe noile tendinte din cinematografie si incercam sa exploram trendurile si tehnicile din industrie pentru a oferi cursantilor nostri sansa de a folosi experienta acumulata aici si in proiecte viitoare.

Cursurile sustinute de noi iti ofera un program cu adevarat intensiv de pregatire in tehnicile de actorie de film, iar fiecare curs are o durata de 3 ore, cu o frecventa o dată pe saptamana, timp de 6 luni. Si de fiecare data gasim timp si pentru teme ramase nerezolvate.

Cursul este gandit cu program after work, astfel ca vei putea participa la ateliere fara sa fie nevoie sa schimbi restul programului tau.

Fiecare grupa este formata din 8-12 persoane (adulti) si este coordonata de un profesor care observa evolutia fiecarui participant de la un atelier la altul.

Profesorii nostri sunt actori cu experienta in film, televiziune, radio si teatru, asa ca te vor ajuta sa iti dezvolti toate skill-urile necesare pentru a deveni autentic in interpretarea din fata camerei de filmat.

Prin legaturile cu studiourile de inregistrare, casele de productie si agentiile de casting selectam si sustinem clientii nostri fideli si talentati in cariera lor viitoare.

Studioul nostru, sala noastra de repetitii si sala de spectacole se afla in locatii centrale, deosebite, special gandite pentru cursul de actorie de film si pentru clientii nostri.

Cursul nostru de actorie de film iti ofera posibilitatea sa intri intr-o lume misterioasa si sa inveti cum se construieste un film! Impreuna lucram ca o echipa si ne bucuram de un rezultat spectaculos!

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 4 iunie intre orele 11:00 - 18:30. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Oferta de cursuri de actorie de film TeenMedia

Continutul atelierelor de actorie de film:
 • casting-ul si tehnici de casting;
 • dezvoltarea scenariului: cum citesti si cum lucrezi cu scenariul, tehnici de memorare a replicilor;
 • personajul: rolul sau in desfasurarea acestuia si constructia acestuia;
 • exercitii de vorbire (dictie): rostirea corecta, gasirea ritmului si a intonatiei, volum si frazare corecte, claritatea vorbirii;
 • mijloace de expresie si atitudine in fata camerei: limbaj corporal, postura, mimica si gesturi, mijloace de expresie in fata camerei de filmat;

 

La finalul cursului, fiecare participant va juca in filmul pe care il realizam impreuna alaturi de actori profesionisti. Fiecare cursant va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Inscrie-te acum la un curs de actorie de film! Primul pas pentru o cariera in domeniu!

Modulul de curs de actorie de film TeenMedia ACADEMY dureaza 6 luni (24 sedinte).

Acest curs de sase luni te ajuta sa iti antrenezi abilitatile (de la tehnici de voce si miscare pana la pregatirea pentru castinguri) si sa descoperi care sunt perspectivele tale in aceasta industrie. Cei care doresc sa isi imbunatateasca skill-urile pot sa continue cursurile de actorie de film in cadrul modulului de “avansati”.


        

Cursul durează 6 LUNI cu 1 ȘEDINȚĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, durata unei ședințe fiind de 3 ore

 • 700 Lei/luna Curs actorie de film

Suma se achita in avans, inainte de fiecare luna.

Vezi cine sunt profesorii nostri

Cristian Bajora

Fondator TeenMedia Academy / Regizor

Pentru mine, teatrul inseamna dorinta de frumos, in stare pura, nealterata de nimic. Inseamna oameni si emotiile lor si bucuria de a fi adevarat.

Alex Vlad

Actor

Eu cred ca toate personajele care au fost vreodata create se ascund in tine. Trebuie doar sa ajungi la ele si sa le scoti la suprafata, fara sa-ti fie frica. Oricine poate sa joace daca-si infrange teama de necunoscut!

Patricia Ionescu

Actor

Cred ca esenta actoriei sta intr-o curiozitate infinita pentru tot ceea ce inseamna om. Eu iubesc oamenii si imi place sa ma gandesc cum ar fi sa ma pun in pielea ta.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera un cadou celor dragi!
Ultimele inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere Vineri 4 iunie intre orele 11:00 - 18:30. Un membru al echipei noastre te va contacta: inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Citeste ultimele ganduri de pe blogul nostru sau vezi toate articolele TeenMedia

Cauti un altfel de workshop pentru angajatii companiei tale?
Teatrul este un mijloc ideal de a exersa comunicarea si relationarea unui grup.