Corporate Training si Team Building

Team building, Workshop-uri si Traininguri pentru companii
bazate pe teatru si actorie

TeenMedia Corporate este despre echipe si soft-skills.

Suntem numărul 1 în training prin teatru și actorie si oferim programe personalizate pentru companii.
Comunicare. Soft skills. Echipe unite. Public speaking. Dezvoltare personala si profesionala. Toate pentru angajatii tai!

Nu mai e demult un secret ca oamenii fac diferenta in orice business, iar pentru a atinge succesul trebuie sa stii ca te bazezi pe o echipa unita si implicata. Workshop-urile noastre bazate pe tehnici de teatru si actorie sunt special gandite pentru a construi tocmai astfel de legaturi puternice, dar si incredere in tine si in ceilalti.

Putem veni la voi sediu pentru workshop-uri dedicate, putem oferi o alternativa la team building-urile clasice sau chiar sa dezvoltam programe one-on-one pentru dezvoltarea rapida a abilitatilor de public speaking si leadership, iar oferta noastra poate fi personalizata si adaptata in functie de nevoile specifice ale fiecarei echipe sau companii, indiferent de domeniul in care activeaza.


Programul TeenMedia Corporate Training bazat pe actorie este unul din cele mai eficiente instrumente de lucru cu angajatii.

Prin tehnicile de actorie punem în valoare capacitatea angajatilor de a lucra in echipa, de a intelege si observa partenerul, de a comunica eficient cu cei din jur si de vorbi in public si a transmite mesaje unei audiente. Prin tehnicile de improvizatie dezvoltam abilitatile de inter-relationare si transmiterea mesajelor intr-un mod clar si eficient (prin tonalitate, intonatie si expresii corporale). Prin role-play angajatii vor invata sa ofere si sa preia informatii in vederea indeplinirii unui scop precis, prin prioritizarea actiunilor in care sunt implicati, folosind atentia distributiva si limbajul corpului in avantajul lor. Prin tehnici de actorie de film ii ajutam sa isi depaseasca emotiile de a vorbi in fata unei camere de filmat si de a-si imbunatati discursul in functie de public.

Fiind bazat pe joc, trainingul sau team building-ul prin actorie aduc mai multe tipuri de beneficii pentru intreaga echipa.

In primul rand, increderea dintr-o echipa se consolideaza prin interactiune in afara mediului de lucru, iar prin improvizatie se pune accent pe alegerea corecta a cuvintelor potrivite pentru a comunica eficient mesajele cheie. Iar aceste lucruri ajuta atat la nivel de comunicare interna, in ceea ce priveste interactiunile dintre colegi, cat si comunicarea externa, atunci cand echipa interactioneaza cu potentiali sau actuali clienti.

Modul in care te prezinti este important atat din punct de vedere personal, cat si profesional, iar aceste metode de lucru dezvolta urmatoarele paliere:

Beneficii personale: 

 • dezvolta spontaneitatea, adaptabilitatea, creativitatea si gandirea ”outside the box”;
 • dezvolta abilitatile de comunicare si sociale, precum si spiritul de echipa;
 • construieste incredere in sine si deschidere la nivel de grup;
 • amplifica abilitatile si calitatile personale;
 • ofera un overview si permite angajatului sa constientizeze pozitia sa in actiune.

 

Beneficii profesionale:

 • dezvolta o mai buna capacitate de organizare si time-management;
 • dezvolta abilitatile de leadership si management al echipei;
 • dezvolta si exerseaza cooperarea intre membrii echipei si capacitatea de delegare/executie sarcini;
 • construieste echipe unite si implicate in activitatea de lucru.

 

Cere o oferta

  Ultimele articole de blog

  Noutati, ganduri, testimoniale si franturi din viata comunitatii noastre: vezi toate articolele TeenMedia