Cursuri de actorie

Chiar daca nu iti doresti sa te faci actor, trebuie sa incerci macar o data sa patrunzi in aceasta lume. Poate iti va placea, sau poate nu. Dar macar stii ca ai avut curaj sa incerci totul.

Ai nevoie de cursuri de actorie pentru că...

Avantaje sunt destule.
Empatie. Imaginatie. Colaborare. Spontaneitate. Comunicare.

Respect fata de sine. Control al emotiilor. Creativitate. Memorie.

Cultura generala. Dictie. Improvizatie. Expresivitate. Observatie. Toate acestea vor fi puse la incercare in cadrul cursului de actorie. Vei castiga incredere, atentie, concentrare.

Iti vei spori capacitatea de a comunica la locul de munca sau la scoala. Vei descoperi o forma de divertisment de calitate si vei avea parte de o experienta de neuitat.

Cursul de actorie ®TeenMedia inseamna, de 13 ani, prieteni, socializare si networking.

Ce trebuie să știi despre cursurile noastre de actorie…

Experienta acumulata in cei 13 ani de existenta, rezultatele fabuloase obtinute cu grupele de cursanti in trecut, spectacolele, profesorii nostri alesi cu atentie, stransa colaborare cu Teatrul In Culise si Asociatia Culturala In Culise – toate acestea ne recomanda ca leaderi in domeniul workshop-urilor de actorie.

Cursurile de actorie sustinute de noi iti ofera un program cu adevarat intensiv de pregatire in arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film si televiziune. Atelierele noastre dureaza minim 2h30/sedinta. Si de fiecare data profesorii nostri au grija sa gaseasca timp pentru temele ramase nerezolvate.

Atelierele TeenMedia se desfasoara dupa o programa special conceputa de echipa noastra in urma experientei lucrului cu incepatori in lumea actoriei sau cu persoane care urmaresc strict dezvoltare personala, dar este adaptabila in functie de disponibilitatile si dorintele cursantilor.

Avem grupe cu program in week-end sau in cursul saptamanii, astfel ca vei putea participa la ateliere fara sa fie nevoie sa schimbi restul programului tau.

Fiecare grupa, formata din 8-14 persoane repartizate in functie de varsta (copii, adolescenti, adulti), va avea un profesor coordonator (diriginte) care se va ocupa si de regia spectacolului. Ceilalti profesori vor conduce atelierele specifice pregatirii fiecaruia – vorbire, miscare, improvizatie, elemente de film si televiziune etc. Trebuie mentionat faptul ca aceasta formula iti ofera posibiltatea unei pregatiri eficiente, eliminand favoritismele si oferind ocazia fiecaruia dintre voi curs sa se exprime si sa fie evaluat obiectiv.

Oferim cele mai multe avantaje pentru voi, cursantii nostri – spectacolele de teatru pe care le organizam cu participantii la ateliere au un nivel ridicat de profesionalism spre deosebire de alte companii asemanatoare. De asemenea, prin legaturile cu studiourile de inregistrare, casele de productie si agentiile de casting selectam si sunstinem clientii nostri fideli si talentati in cariera lor viitoare.

Profesorii nostri sunt regizori si actori cu experienta in teatru, film si televiziune. Colaboram cu artisti de la Teatrul National si alte teatre importante din Bucuresti care profeseaza in domeniu.

Studioul nostru, sala noastra de repetitii si sala de spectacole se afla in locatii centrale, deosebite, special gandite pentru cursul de actorie si pentru clientii nostri.

Asistam la cerere fiecare cursant in parte in vederea admiterii UNATC si pregatim impreuna repertoriul de concurs si celelalte probe.

Vei gasi un mediu relaxat si prietenos, propice performantei. Impreuna vom construi o echipa, iar tu vei descoperi un nou stil de viata.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Oferta de cursuri de actorie TeenMedia

Continutul atelierelor de actorie:
 • improvizatie, incredere, creativitate, inter-relationare
 • comunicare, limbaj corporal, ascultare
 • dezvoltare personala
 • tehnica vorbirii (dictie), rostire, respiratie
 • atentie, concentrare, memorie
 • miscare scenica, ritm, dans
 • jocuri, exercitii – arta actorului
 • interpretarea textului artistic (poezie, monolog, piesa de teatru)
 • mijloace de expresie in fata camerei de filmat
 • teoria spectacolului de teatru

 

la finalul cursului, fiecare grupa va sustine un spectacol. Fiecare cursant va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Un curs de actorie te va ajuta să te descoperi.

Modulul de curs TeenMedia ACADEMY dureaza 3 luni (12 Saptamani, 24 de sedinte).

Cei care doresc sa continue cursurile TeenMedia Academy vor fi inscrisi intr-o grupa de “avansati”. Din grupele de avansati, cei mai implicati si consecventi participanti vor fi selectati sa faca parte din grupa de elita TeenMedia Academy.

Cursul durează 3 LUNI a câte 2 ȘEDINȚE PE SĂPTĂMÂNĂ, durata unei ședințe fiind de 2 ore 30 min.

 • 2000 lei curs adulți

Suma se poate achita in 3 transe: la inscriere (700 lei), in prima sedinta de curs (700 lei) si in a noua sedinta de curs (600 lei).

Pentru plata integrala la inscriere primesti un discount de 200 lei.

Vezi cu cine vei face cursul de actorie

Cristian Bajora

Fondator TeenMedia Academy / Regizor

Pentru mine, teatrul inseamna dorinta de frumos, in stare pura, nealterata de nimic. Inseamna oameni si emotiile lor si bucuria de a fi adevarat.

Alex Vlad

Actor

Eu cred ca toate personajele care au fost vreodata create se ascund in tine. Trebuie doar sa ajungi la ele si sa le scoti la suprafata, fara sa-ti fie frica. Oricine poate sa joace daca-si infrange teama de necunoscut!

Patricia Ionescu

Actor

Cred ca esenta actoriei sta intr-o curiozitate infinita pentru tot ceea ce inseamna om. Eu iubesc oamenii si imi place sa ma gandesc cum ar fi sa ma pun in pielea ta.

Gratiela Popa

Actor

Pentru mine teatrul este psiholog, preot, prieten, entertainer. Intalnirea cu el mi-a schimbat complet viata. A fost momentul in care am descoperit-o pe adevarata Gratiela.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Noutati, ganduri, testimoniale si franturi din viata comunitatii noastre: vezi toate articolele TeenMedia

Investeste in echipa ta!
Organizam workshopuri de actorie pentru companii prin care ajutam angajatii sa comunice si sa relationeze mai usor.