Aniversare TeenMedia – 13 ani și un carusel de emoții

Pe 24 și 25 septembrie școala de actorie TeenMedia Academy celebrează 13 ani și-un carusel de emoții adunate pe scenă și în spatele acesteia, alături de pasionații de teatru care urmează cursurile de actorie. Aniversarea este momentul în care arătăm rezultatele cursurilor de actorie, al muncii de echipă, și prezentăm, în premieră, spectacolele realizate de către cursanții noștri împreună cu profesorii #teenmedia.
⭐⭐⭐⭐⭐
În weekend-ul aniversar veți putea vedea pe scena Teatrului În Culise două producții impresionante:
24 septembrie, ora 19:00
⭐ Omul cu o singură aripă de Matei Vișniec
Regia: Cristian Bajora
Cu: Diana Dumbravă, Claudiu Popovici, Olivia Mihalache, Elena Măzărel, Raluca Cazangiu, Adrian Luican, Tina Țifescu, Cristina Apostol, Mădălina Dima, Valentina Cristea, Flavia Colonel, Călina Savu, Mihai Bădoi, Grațiela Popa, Iulian Babulea.
Într-o lume a oamenilor fără aripi se naște un ”prinț” cu o aripă în locul brațului drept. Un om mereu aflat între bine și rău, frumos și urât, geniu și mediocritate, măreție și insignifianță. Nu poate să zboare, dar nu poate nici să muncească. Într-o lume ”normală”, darul său ceresc devine un dezavantaj în drumul desăvârșirii.
Spectacolul vorbește despre destinul singuratic al celor care nu se încadrează în tiparele unei societăți conformiste. Aerul meditativ și filosofic al piesei este ambalat într-o formă savuroasă de spectacol care îmbină comedia cu realitatea unei vieți trăite altfel.
25 septembrie, ora 20:00
⭐ Spre ce ne îndreptăm, România?
Regia: Alex Vlad
Cu: Bogdan Stroe, Tina Țifescu, Cristina Apostol, Mădălina Dima, Valentina Cristea, Flavia Colonel, Călina Savu, Larissa Stroe, Diana Dumbravă, Claudiu Popovici, Olivia Mihalache, Elena Măzărel, Raluca Cazangiu, Adrian Luican
Un documentar teatral despre perioada confuză și absurdă trăită în timpul pandemiei. Bazat pe istoriile personale ale comunității TeenMedia Academy, spectacolul reprezintă un performance original creat de întreaga echipă, pornind de la emoțiile, anxietățile și întrebările fără răspuns care au apărut ca o consecință a momentului istoric pe care l-am trăit împreună.
⭐⭐⭐⭐⭐
TeenMedia Academy – școală de actorie și dezvoltare personală pentru adulți și adolescenți
De 13 ani facilităm întâlniri între oameni și teatru și oferim un carusel de emoții prin cursurile de actorie. Fiecare om care vine alături de noi învață să strălucească pe scenă și în viață: cu încredere, prietenie și relaxare.
Comunitatea noastră este formată din oameni diferiți, cu background-uri și joburi diferite. Din IT, economie, audit, publicitate, drept, medicină și alte domenii, participanții la workshop-urile de actorie au venit spre noi pentru că își doreau să se destindă și să cunoască oameni noi, să se joace puțin sau să prindă mai mult curaj. Și au rămas pentru că și-au găsit prietenii și activitatea care le aduc energie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Școala de actorie TeenMedia Academy organizează cursuri de actorie și workshop-uri pentru companii bazate pe teatru și ajută oameni care își doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, networking și people skills.
Prin antrenamentele #teenmedia redescoperi bucuria jocului și a copilului din tine, beneficiile interacțiunilor sociale și apartenența la o comunitate formată în jurul artei, dar și îmbunătățirea skill-urilor personale și profesionale prin metode relaxante. Aici nu contează în ce domeniu lucrezi sau ce școli ai absolvit, ci doar să îți dorești să descoperi ce comori ascunse există în tine.
⭐Câteva precizari privind evenimentul:
Spectacolele sunt cu circuit inchis, dedicate membrilor apropiati ai familiilor participantilor.
Accesul publicului se va face doar pe baza de invitație confirmată, cu o jumătate de oră înainte de spectacol.