Ce spun cursantii nostri

Experienta acumulata in cei 13 ani de existenta, rezultatele fabuloase obtinute cu grupele de cursanti in trecut, spectacolele, profesorii nostri alesi cu atentie, stransa colaborare cu Teatrul In Culise si Asociatia Culturala In Culise – toate acestea ne recomanda ca leaderi in domeniul workshop-urilor de actorie. Acest lucru este sustinut si de participantii la cursurile noastre de actorie. Iata ce spun acestia:

Experienta de actor amator la Teen Media Academy a fost ca un carusel de emotii. Pentru ca aici am avut sansa sa aflu ,,secrete,, din culisele teatrului de la oameni care sunt activi pe scena Teatrului in Culise atat ca regizori dar si ca actori. Cristi Bajora a semnat recent regia celor mai noi spectacole din stagiunea de toamna din 2022 – Political Correctness si Casting pe Broadway, iar Alex Vlad a semnat regia spectacolului Priveste Inapoi cu manie si inca joaca intr-unul dintre cele mai vechi spectacole de la Teatrul in Culise – Clinica Sinucigasilor. Ce vreau sa spun este ca atunci cand ai sansa sa afli despre teatru de la oameni care traiesc pentru teatru, din teatru, si care creeaza atatea personaje care traiesc sub cupola teatrului, stii ca esti pe drumul care conteaza. Mi-a placut atat de mult experienta primului spectacol ca vreau sa continui acest roller-coaster de emotii, ganduri, trairi. Nu e usor, e o provocare perpetua cu tine insuti, dar la fel cum spunea Mark Twain, in viata conteaza doua zile. ,,Cea in care te nasti si cea in care intelegi de ce”. Iar la cursurile de teatru am inteles si sensul acelui ,,De Ce”. (Bogdan Daradan)

Ce pot spune despre cursurile de actorie de la TeenMedia Academy? Sincer sa fiu, destul de multe, dar am sa subliniez esentialul si anume ca aici mi-am schimbat perceptia asupra multor lucruri, in bine zic eu. Am inceput sa fiu mai sincer cu mine, mai deschis si, in acelasi timp, mai ordonat in gandire. Poate dura ceva, dar rezultatele sunt unice. (David Murgeanu)

Mie mi-a placut super mult. Am venit la toate sedintele de curs si nu a fost una singura care sa nu-mi placa. Am avut oportunitatea sa cunosc niste oameni super pe care de-abia astept sa-i revad la urmatorul modul. Simt ca am devenit mai deschis, mai comunicativ si mai increzator in mine. Am trecut de la a-mi fi frica sa raspund la intrebari despre mine in fata unui grup mic de oameni la a urca pe scena si juca cu sala plina, iar asta mi se pare extraordinar. Multumesc echipei TeenMedia pentru acest workshop! (Mihai Paraschiva)

Recomand cu multă convingere cursul de actorie de la “TeenMediaAcademy” dacă vrei sa-ți explorezi emoțiile și sentimentele, sa cunoști oameni noi, diverși si faini sau sa accepți provocarea de a juca un rol pe o scena de teatru in fata unor spectatori. (Alex Bufteac)

Participarea la cursul de actorie TeenMedia m-a ajutat din multe puncte de vedere. S-au intamplat foarte multe lucruri intr-un timp relativ scurt. Am avut prilejul de a cunoaste niste oameni minunati cu care am format legaturi de prietenie. Profesorii sunt foarte implicati, foate buni in ceea ce fac, niste oameni de la care chiar am avut ce sa invat. Cred cu tarie ca dupa toata experienta asta am crescut din punct de vedere emotional, prin depasirea unor anxietati, prin descoperirea si intelegerea unor lucruri legate de mine insumi, prin dezvoltarea empatiei si prin intarirea increderii de sine. Nu am ce sa reprosez. Sunt profund recunoscator pentru tot ce s-a intamplat si poate parea exagerat, dar participarea la cursul de actorie Teen Media este posibil sa fie cea mai buna investitie pe care am facut-o vreodata. (Emil Voicu)

Pentru mine cursurile TeenMedia au insemnat o redescoperire a creativitatii si jovialitatii mele. Provocarea cea mai mare a fost sa las unele vulnerabilitati si defecte sa fie vazute pe scena. Multumesc mult intregii echipe pentru autenticitate si pentru sustinere! (Monica Milea)

Lumea teatrului este pentru mine un loc in care ma pot redescoperi, un joc cu imaginatia in care pot experimenta variante noi de exprimare, un control mai puternic al sinelui si al contextului. (Cosmin Ionescu)

Când am ajuns în grupa de începători de la cursurile de teatru Teen Media îmi aduc aminte că fiecare dintre noi a menționat, vag si cu o oarecare lejeritate, dezvoltarea personală ca fiind motivația participării. Habar nu aveam ce urma să ne aștepte! Adevărul e că e mai mult decât atât! Cursurile de aici te pun față în față cu omul din oglindă, însă sub forma unui joc, la care abia aștepți să participi. Cred că înainte de dezvoltare, e un curs de descoperire. Personal, am descoperit o pasiune pentru teatru, pentru scenă, alături de niște oameni extraordinari, cu care am legat o strânsă prietenie, mi-am aflat din limite și fricile din spatele lor, și, în final, am descoperit drumul către mine, către trăirile și emoțiile mele, și către propria-mi feminitate. (Irina Boroghina)

Pentru mine, cursurile de actorie se rezumă la un singur cuvânt: “bucurie”. Este bucurie la fiecare întâlnire (pentru că, de fapt, cursurile sunt niște întâlniri cu oameni, cu situații, cu interiorul tău…) și la fiecare spectacol de final, unde se adună toate emoțiile din lume și unde toată bucuria acumulată se descarcă pe scenă.  (Denisa Sosea)