Cursuri de public speaking

Fie ca iti place sau nu, felul in care comunici cu ceilalti iti influenteaza existenta. Dar noi suntem aici ca sa fie mai usor sa te faci auzit prin puterea discursului public!

Ai nevoie de cursuri de public speaking...

Sa iti controlezi emotiile. Sa comunici eficient. Sa ai atitudine pe scena. Sa seduci publicul.
Stii si tu ca traim vremuri in care nu este suficient sa fii pregatit intr-un domeniu, ci este in aceeasi masura esential sa poti transmite eficient acest lucru celor din jur. Asa ca daca ai foarte multe de spus, dar inca nu te simti pregatit sa vorbesti in fata unei audiente, nu te ingrijora pentru ca nu esti singur: vorbitul in public este una dintre cele mai mari frici ale zilelor noastre. Din fericire, oratoria este o arta si un skill care se invata foarte usor prin tehnici de actorie!

Fie ca este vorba despre un examen, o sedinta cu echipa ta, un training intern sau o prezentare la client, un speech la o conferinta sau chiar un discurs spontan in cadrul unui eveniment de familie, prin cursul nostru de public speaking vei reusi sa iti faci vocea auzita, printr-un mix perfect de ingrediente:

Incredere si respect fata de sine. Control al emotiilor. Creativitate. Spontaneitate. Dictie. Improvizatie. Viteza de reactie. Expresivitate.

Cursul de public speaking inseamna sa prezinti cea mai buna versiune a ta de fiecare data cand trebuie sa vorbesti in public, sa te pozitionezi ca un lider si sa arati ca ai ownership pe subiect si pe ceea ce transmiti.

Ce trebuie să știi despre cursurile noastre de public speaking…

Gandeste-te ca, la fel ca tine, actorii au mereu emotii inainte de un spectacol. Insa prin tehnici de actorie, dictie, expresivitate corporala, mimica si gestica, acestia invata cum sa isi foloseasca emotiile intr-un mod constructiv, care sa le sustina discursul.

Cursurile de public speaking sustinute de noi iti ofera un program cu adevarat intensiv de pregatire in arta oratoriei si a discursului public, iar atelierele noastre dureaza minim 2h30/sedinta. Si de fiecare data gasim timp si pentru teme ramase nerezolvate.

Avand la baza o programa special conceputa de echipa noastra de specialisti, atelierele de public speaking TeenMedia Academy urmaresc sa dezvolte toate abilitatile de comunicare necesare in livrarea unui speech: de la dictie si vorbire pana la body language si postura. Dar in acelasi timp ne adaptam si pe nevoile imediate ale cursantilor, asa ca nu ezita sa ne spui ce simti ca trebuie imbunatatit la discursul tau!

Cursul este gandit cu program after work, astfel ca vei putea participa la ateliere fara sa fie nevoie sa schimbi restul programului tau.

Fiecare grupa este formata din 8-12 persoane (adulti) si este coordonata de un profesor care observa evolutia fiecarui participant de la un atelier la altul. In felul acesta, asiguram posibilitatea unei pregatiri eficiente, fiecare dintre voi avand posibilitatea sa se antreneze in fata unui public, dar si sa lucreze eficient la imbunatatirea abilitatilor mai putin dezvoltate.

Noi credem ca exercitiul constant te aduce mai aproape de perfectiune, asa ca antrenamentele noastre sunt bazate pe exercitii de comunicare, relatie, arta actorului, respiratie si dictie. Te antrenam prin tehnici utilizate de personalitati cunoscute (artisti, politicieni, purtatori de cuvant, avocati) pentru a te ajuta sa iti controlezi emotiile, sa rostesti corect cuvintele si sa adopti o postura corecta, in functie de mesajul tau.

Profesorii nostri sunt actori cu experienta in teatru, film, radio si televiziune, asa ca iti vor prezenta diferentele dintre un discurs, o prezentare, un protest, o reclama si alte forme de exprimare, te vor ajuta sa pui in practica diferite modalitati prin care poti livra un material in fata unui public si veti evidentia impreuna elementele pe care le are in comun retorica cu mass media sau alte domenii.

Studioul nostru, sala noastra de repetitii si sala de spectacole se afla in locatii centrale, deosebite, special gandite pentru cursul de public speaking si pentru clientii nostri.

Cursul nostru de public speaking iti ofera un mediu relaxat si prietenos, creat special pentru ca tu sa deveii cea mai buna versiune a ta. Impreuna vom construi o echipa, iar tu vei descoperi ca si tu poti cuceresti publicul!

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Oferta de cursuri de public speaking TeenMedia

Continutul atelierelor de public speaking:
  • exercitii de comunicare si inter-relationare care pregatesc aparitia in fata publicului;
  • exercitii de actorie care antreneaza memoria, atentia, concentrarea;
  • tehnici de improvizatie care dezvolta spontaneitatea si creativitatea;
  • exercitii de vorbire (dictie): rostirea corecta, gasirea ritmului si a intonatiei, volum si frazare corecte, claritatea vorbirii;

 

  • exercitii de atitudine de scena: limbaj corporal, postura, mimica si gesturi, mijloace de expresie in fata camerei de filmat;
  • tehnici de construire si livrare a mesajului;
  • strategii de mentinere a atentiei si trucuri de seducere a publicului.

 

La finalul cursului, fiecare participant va sustine un discurs si va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Inscrie-te acum la un curs de public speaking care te va ajuta sa vorbesti cu usurinta in public!

Modulul de curs TeenMedia ACADEMY dureaza 3 luni (12 sedinte).

Cei care doresc sa isi imbunatateasca discursul pot sa continue cursurile de public speakig in cadrul modulului de “avansati”.

In pretul cursului iti oferim cadouri care sa eficientizeze investitia ta:

Filmarea profesionala a discursului final realizat in cadrul cursurilor in valoare de 1350 lei/grupa.

Cursul durează 3 LUNI cu 1 ȘEDINȚĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, durata unei ședințe fiind de 2:30 ore

  • 1500 Lei Curs adulți

Suma se poate achita in 3 transe egale de cate 500 Lei la inscriere, in prima sedinta de curs si in a 9-a sedinta de curs.

Pentru plata integrala la inscriere primesti un discount de 150 Lei.

Vezi cine sunt profesorii nostri

Cristian Bajora

Fondator TeenMedia Academy / Regizor

Pentru mine, teatrul inseamna dorinta de frumos, in stare pura, nealterata de nimic. Inseamna oameni si emotiile lor si bucuria de a fi adevarat.

Alex Vlad

Actor

Eu cred ca toate personajele care au fost vreodata create se ascund in tine. Trebuie doar sa ajungi la ele si sa le scoti la suprafata, fara sa-ti fie frica. Oricine poate sa joace daca-si infrange teama de necunoscut!

Patricia Ionescu

Actor

Cred ca esenta actoriei sta intr-o curiozitate infinita pentru tot ceea ce inseamna om. Eu iubesc oamenii si imi place sa ma gandesc cum ar fi sa ma pun in pielea ta.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Noutati, ganduri, testimoniale si franturi din viata comunitatii noastre: vezi toate articolele TeenMedia

Investeste in echipa ta!
Organizam workshopuri de actorie pentru companii prin care ajutam angajatii sa comunice si sa relationeze mai usor.