Aniversare: 12 ani de magie prin cursuri de actorie

Sunt 12 ani de când facilităm întâlniri între oameni și teatru și facem magie prin cursurile de actorie. Fiecare om care vine alături de noi învață să strălucească pe scenă și în viață: cu încredere, prietenie și relaxare.
Pe 28 și 29 august sărbătorim 12 (DOISPREZECE) ani de TeenMedia Academy printr-un weekend plin de spectacole. Aniversarea este momentul în care arătăm rezultatele cursurilor de actorie, al muncii de echipă, și prezentăm, în premieră, spectacolele realizate de către cursanții noștri împreună cu profesorii de la cursuri.
⭐⭐⭐⭐⭐
Comunitatea noastră este formată din oameni diferiți, cu background-uri și joburi diferite. Din IT, economie, publicitate, drept, medicină și alte domenii, participanții la workshop-urile de actorie au venit spre noi pentru că își doreau să e destindă și să cunoască oameni noi, să se joace puțin sau să prindă mai mult curaj. Și au rămas pentru că și-au găsit prietenii și activitatea care le aduce energie.
⭐⭐⭐⭐⭐
Programul evenimentului:
Sâmbătă 28 august
FINALA VREAU SĂ FIU ACTOR
(Juriul va decide: Cel mai bun spectacol, Cea mai bună actriță, Cel mai bun actor)
⭐ STAYIN’ ALIVE
Cu: Valentina Cristea, Larissa Stroe, Claudiu Popovici, Flavia Colonel, Cristina Apostol
Coordonator: Alex Vlad
⭐ POVEȘTI DESPRE TINE
Cu: Adrian Luican, Raluca Cazangiu, Laura Ducu, Daniela Marinescu, Olivia Mihalache, Mădălina Dima
Coordonator: Cristian Bajora
⭐ MOȘTENIREA
Cu: Diana Dumbravă, Bogdan Stroe, Tina Țifescu, Veronica Dobrișor, Elena Măzărel, Călina Savu
Coordonator: Ionuț Iftimiciuc
Duminică 29 august
SPECTACOLUL GRUPEI DE ELITĂ
⭐⭐⭐ RUE DE BERNE ⭐⭐⭐
Cu: Diana Dumbravă, Bogdan Stroe, Tina Țifescu, Valentina Cristea, Cristina Apostol, Laura Ducu, Claudiu Popovici, Flavia Colonel, Mădălina Dima, Veronica Dobrișor, Călina Savu, Adrian Luican
Regia Cristian Bajora
Coregraf Valentina Boldurescu
⭐⭐⭐⭐⭐
Școala de actorie TeenMedia Academy organizează cursuri de actorie și workshop-uri pentru companii bazate pe teatru și ajută oameni care își doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, networking și people skills. Prin antrenamentele #teenmedia redescoperi bucuria jocului și a copilului din tine, beneficiile interacțiunilor sociale și apartenența la o comunitate formată înjurul artei, dar și îmbunătățirea skill-urilor personale și profesionale prin metode relaxante. Aici nu contează în ce domeniu lucrezi sau ce școli ai absolvit, ci doar să îți dorești să descoperi ce comori ascunse există în tine.
⭐⭐⭐⭐⭐
Cei 12 ani de activitate #faralimite înseamnă 270 de spectacolerealizate cu participanții la cursuri, peste 3000 de oameni care au jucat pe scenă, mii de mâini care auaplaudat și alte mii de ore petrecute împreună la ateliere și repetiții,dar și schimbări,îmbunătățiri continue, performanțe numeroase prin premii obținute la competiții de profil, dar și câteva zeci de visuri împlinite: numede acum actori profesioniști care au ales calea actoriei în urma experienței TeenMedia.
Câteva precizari privind evenimentul:
⭐ Spectacolele sunt cu circuit inchis, dedicate membrilor apropiati ai familiilor participantilor
⭐ Accesul publicului se va face doar pe baza de invitatie confirmata, cu o jumatate de ora inainte de spectacol
⭐ Sunt rugati toti spectatorii sa poarte masca, pe toata durata spectacolului.
⭐⭐⭐⭐⭐
Mulțumim tuturor celor care fac parte din această comunitate și ne susțin să facem aceste lucruri împreună!