VREAU SĂ FIU ACTOR #2 – Audițiile

Vreau sa fiu actor #2 este un show de talente organizat pentru participanții la cursurile de actorie nivel avansat din cadrul TeenMedia Academy.
Iată regulile jocului!
Avem 18 concurenți pasionați de teatru și 3 actori profesioniști, antrenorii care vor realiza un spectacol cu echipa pe care si-o formeaza. Fiecare concurent a pregătit un moment special prin care să-și arate talentul, iar fiecare antrenor a primit 6 stele pe care le poate folosi pentru a arata pe cine isi doreste in echipa. Asadar, cand se incheie momentul concurentului, antrenorii ridica sau nu steluta, iar in cazul in care sunt mai multe stelute ridicate, concurentul poate alege in ce echipa va merge.
Patricia Ionescu reprezinta echipa roz, Ion echipa argintie, iar Alex Vlad echipa neagra. Fiecare antrenor a primit si un as in maneca – o stea aurie, pe care o poate folosi daca si-au epuizat stelele initiale si isi doreste foarte mult un concurent.
Dupa ce isi formeaza echipele, antrenorii pregatesc un spectacol de teatru pe care il vor prezenta in finala, unde se vor lupta pentru premiile oferite de un juriu de specialitate: cel mai bun spectacol, cel mai bun actor, cea mai buna actrita, dar si premiul publicului, oferit pe criterii de popularitate.
Partea 1 de casting prezinta momentele pregatite de:
Elena Mazarel Cosmin Ionescu Veronica Dobrisor Raluca Cazangiu Larissa Stroe Daniela Marinescu

Partea 2 de casting prezinta momentele pregatite de:
⭐ Adrian Luican ⭐ Ioan Ampleev ⭐ Flavia Colonel ⭐ Cristi Giuclea ⭐ Olivia Mihalache ⭐ Bogdan Stroe

Partea 3 de casting prezinta momentele pregatite de:
⭐ Laura Ducu ⭐ Valentina Cristea ⭐ Calina Savu ⭐ Crina Pintea ⭐ Mihaela Buliga

⭐⭐⭐
Emisiunea online VREAU SA FIU ACTOR este o producție independentă realizată în cadrul modulului de avansați de la cursurile de actorie #teenmedia.
Mulțumim tuturor oamenilor implicați:
⭐oamenii #faralimite, participanți la cursurile de actorie @TeenMedia Academy
⭐ echipa Teatrului @In Culise (Cristian Bajora, Patricia Ionescu, Ionut Iftimiciuc, Alex Vlad, Ioana Nichita, Vania Piersinaru, Ion Ionescu)
⭐echipa de filmare & montaj live de la @It’Showtime Video Content Agency (Tiberiu Lupasc & CO)
⭐ materiale grafice realizate de @Cosmin Marica
⭐⭐⭐
TeenMedia Academy este o școală de actorie care organizează cursuri de dezvoltare personală prin teatru – actorie pentru adolescenți, actorie de teatru, actorie de film, public speaking, televiziune și prezentator TV. Detalii despre cursuri și înscrieri găsiți pe http://teenmedia.ro
⭐⭐⭐
Istoric: VREAU SĂ FIU ACTOR este un proiect video de entertainment, o producție TeenMedia Academy, care s-a născut într-o dimineață în care știrile negative despre teatre, despre viruși, despre vieți pierdute rulau neîncetat pe TV. Pentru că uneori trebuie să găsești frumosul și în situațiile astea ciudate și imprevizibile și să găsești soluția de adaptare prin care să bucuri în continuare sufletele oamenilor.
Într-o perioadă în care teatrele sunt încă închise și actorii nu-și mai pot face meseria, iată că pasiunea rezistă. Participanții la cusurile de actorie nivel avansat au spus ”DA, VREAU SĂ FIU ACTOR” și au intrat în acest proiect superb. Pentru că dorința și visul frumos încă există și trăiește în suflete de medici, avocați, ingineri, directori de instituții, IT-iști etc.