Vreau să fiu actor! – un nou proiect TeenMedia

Într-o perioadă în care teatrele sunt închise și actorii nu mai joacă, iată că sunt oameni care au spus ”DA, VREAU SĂ FIU ACTOR” și au intrat în acest proiect superb care vorbește fix despre cei care vor în continuare să se bucure de această meserie, chiar și la nivel de hobby. Pentru că dorința și visul frumos încă există și trăiește în suflete de medici, avocați, ingineri, directori de instituții, IT-iști etc.

Cristi a venit cu ideea, iar noi toți am îmbrățișat-o cu entuziasm. Și-n câteva zile am implementat-o cu ajutorul echipei de filmare & tehnic de la ItShowtime Video Content Agency, al echipei Teatrului În Culise, al lui Cosmin, care ne-a creat materiale grafice superbe și al prezentatorului, proful de actorie mult iubit: Alex Vlad. Mulțumim!

VREAU SĂ FIU ACTOR este un proiect video de entertainment și cultură care s-a născut într-o dimineață în care știrile negative despre teatre, despre viruși, despre vieți pierdute rulau neîncetat pe TV. Pentru că uneori trebuie să găsești frumosul și în situațiile astea ciudate și imprevizibile și să găsești soluții de adaptare ca să bucuri în continuare sufletele oamenilor.

antrenori vreau sa fiu actor

Pe scurt, avem trei antrenori – pe Ion (actorul Ionuț Iftimiciuc), Patrice (actrița Patricia Ionescu) și Cristi (regizorul Cristian Bajora) și 13 concurenți, participanți la cursurile de actorie, dar și o surpriză – pe Grațiela Popa, actriță profesionistă și profă de actorie, care nu încetează să se joace și a participat în concurs. Fiecare participant a fost provocat să își pregătească un moment artistic prin care să-și arate talentul și să participe la un casting. Antrenorii i-au urmărit, au oferit feedback-uri, s-au luptat pentru concurenți și și-au format echipe pentru a realiza un viitor proiect, un spectacol surpriză pe care îl vor realiza pentru lupta finală.

Cine credeți că are echipa câștigătoare? 🙂

Rămâneți aproape, revenim curând cu vești 🙂

poster Vreau sa fiu actor