Actorie pentru liceeni

Cum e sa fii in centrul atentiei - pe scena, in spatele unei camere sau chiar in fata colegilor de clasa? Poate e cu prea multe emotii sau poate simti ca acolo e locul tau! Insa chiar daca nu te-ai gandit niciodata ca vrei sa fii actor, un curs de actorie poate sa-ti schimbe viata!

Oricine are nevoie de cursuri de actorie pentru ca...

Te ajuta sa-ti depasesti frica de a vorbi in public si sa fii placut de toti cei care te privesc.
Stii si tu ca felul in care ne prezentam in fata celorlalti e foarte important. Gandeste-te ca oricine te intalneste isi formeaza deja o parere despre tine in primele 5 secunde de interactiune. Asa ca trebuie sa fii pregatit sa prezinti de fiecare data cea mai buna versiune a ta!

Nu trebuie sa-ti doresti sa te faci actor ca sa constientizezi toate avantajele pe care ti le poate aduce un curs de actorie. Daca intampini provocari atunci cand trebuie sa prezinti ceva in fata clasei sau cand trebuie sa iti faci auzita vocea in grupul de prieteni sau, din contra, ai deja aceste aptitudini si vrei sa le dezvolti mai bine pentru ca iti place sa fii mereu in centrul atentiei, atunci cursurile de teatru sunt fix ce ai nevoie. Te ajuta sa iti depasesti timiditatea, sa iti folosesti emotiile intr-un mod constructiv, sa fii intotdeauna prezentabil si sa iti scoti in evidenta calitatile pe care le ai, sa iti dezvolti creativitatea, spontaneitatea si felul in care comunici ceea ce gandesti.

Cursurile de teatru inseamna foarte multe lucruri: prieteni noi, o pasiune care te dezvolta, multa distractie, o forma de divertisment care iti imbogateste cultura generala, și pe lângă toate acestea... o experienta de neuitat!

Ce trebuie să știi despre cursurile noastre de actorie…

In cei 13 ani de existenta am obtinut rezultate exceptionale cu grupele de copii si adolescenti – de la imbunatatirea abilitatilor de socializare si prezentare in public si spectacole premiate la festivaluri de profil pana la studenti  admisi la  facultatile de actorie din tara, dar si din strainatate. Iar mai apoi, acesti studenti au devenit actori de care suntem foarte mandri!

Cursul de actorie TeenMedia Academy este bazat pe exercitii de arta actorului, arta spectacolului de teatru sau de film si televiziune – totul se desfasoara practic, prin jocuri menite sa dezvolte abilitatile de care ai nevoie pentru scena, structurate in ateliere intensive de 2h30.

Programul, special conceput de profesorii nostri, urmareste dezvoltarea personala a participantilor pentru a face fata diverselor situatii de viata in care poti avea nevoie sa folosesti tehnici de actorie: de la prezentarea de proiecte sau evenimente la scoala sau in cadrul altor competitii, pana la prezentarea personala in cadrul unor noi grupuri de prieteni.

Grupele de copii si adolescenti se desfasoara in weekend, astfel ca vei putea participa la ateliere fara sa fie nevoie sa schimbi restul programului.

Cursul de actorie dedicat adolescentilor este gandit cu desfasurare continua si presupune un antrenament intens care are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de comunicare inter-personala, controlul si gestionarea emotiilor, arta de a vorbi in public, dezvoltarea atentiei, memoriei, abilitatii de concentrare, a spontaneitatii si a creativitatii.

Fiecare grupa este formata din 8-12 persoane (grupa de varsta: 13-17 ani). Structura cursului presupune interactiunea cu mai multi profesori, tipologii diferite de actori, pentru a asigura o pregatire eficienta in cadrul  atelierele de actorie – vorbire, miscare, improvizatie, elemente de film si televiziune etc.

Cei mai consecventi si implicati cursanti vor fi inclusi in proiecte speciale de film si teatru. Fiecare cursant care isi doreste sa devina actor se poate inscrie in programul de pregatire suplimentare pentru admitere la UNATC: alegem impreuna repertoriul de concurs si ne antrenam pentru celelalte probe.

Profesorii TeenMedia Academy sunt actori cu experienta in teatru, film, radio si televiziune. Colaboram cu artisti de la Teatrul National si alte teatre importante din Bucuresti care profeseaza in domeniu.

Sala noastra de repetitii si sala de spectacole se afla in locatii centrale, deosebite, special gandite pentru cursul de actorie.

In actorie nu ai cum sa gresesti niciodata – poti doar sa devii cea mai buna versiune a ta. Vei gasi in noi prietenii de care ai nevoie!

Curaj si hai sa fii si tu parte din povestea noastra!

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Oferta de cursuri de actorie TeenMedia Academy

Continutul cursurilor de actorie pentru copii si adolescenti:
 • improvizatie, incredere, creativitate, inter-relationare
 • comunicare, limbaj corporal, ascultare
 • dezvoltare personala
 • tehnica vorbirii (dictie), rostire, respiratie
 • atentie, concentrare, memorie
 • miscare scenica, ritm, dans
 • jocuri, exercitii – arta actorului
 • interpretarea textului artistic (poezie, monolog, piesa de teatru)
 • mijloace de expresie in fata camerei de filmat
 • teoria spectacolului de teatru

 

Fiecare cursant va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor nostri.

Înscrie-te acum la un curs de actorie ce te va ajuta să te descoperi.

Modulul de curs TeenMedia ACADEMY pentru adolescenti se desfasoara in perioade succesive de un an de zile.

Plata pentru curs se face lunar, iar pe durata pregatirii adolescentii lucreaza o gama variata de exercitii de arta actorului si improvizatie, iar pe parcurs cei mai consecventi cursanti sunt implicati in proiecte teatrale speciale.

In pretul cursului iti oferim cadou sedinte foto personalizate realizate in studioul nostru.

Pregătirea în cadrul cursului este continuă. Contractul se încheie pe o durată de 1 AN cu câte
1 ȘEDINȚĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, durata unei ședințe fiind de 2h30.

 • 400 Lei/luna Curs adolescenți/copii

Suma se achita in avans astfel: 400 Lei la inscriere, apoi in ultima saptamana a fiecarei luni se achita 400 lei pentru luna urmatoare.

Vezi cu cine vei face cursul de actorie

Cristian Bajora

Fondator TeenMedia Academy / Regizor

Pentru mine, teatrul inseamna dorinta de frumos, in stare pura, nealterata de nimic. Inseamna oameni si emotiile lor si bucuria de a fi adevarat.

Alex Vlad

Actor

Eu cred ca toate personajele care au fost vreodata create se ascund in tine. Trebuie doar sa ajungi la ele si sa le scoti la suprafata, fara sa-ti fie frica. Oricine poate sa joace daca-si infrange teama de necunoscut!

Patricia Ionescu

Actor

Cred ca esenta actoriei sta intr-o curiozitate infinita pentru tot ceea ce inseamna om. Eu iubesc oamenii si imi place sa ma gandesc cum ar fi sa ma pun in pielea ta.

Prinde si tu un loc la TeenMedia Academy sau ofera acest curs cadou cuiva care isi doreste!
Facem inscrieri! Programeaza-te cu ajutorul formularului si vino la inscriere! Un membru al echipei noastre te va contacta si-ti va oferi toate detaliile de care ai nevoie. Inscrierile se fac in ordinea programarilor si in limita locurilor disponibile.

Ultimele articole de blog

Noutati, ganduri, testimoniale si franturi din viata comunitatii noastre: vezi toate articolele TeenMedia

Investeste in echipa ta!
Organizam workshopuri de actorie pentru companii prin care ajutam angajatii sa comunice si sa relationeze mai usor.