De Sarbatori

Primele grupe se pregatesc de spectacol. Si de linia de finish a cursului. Pentru unii a fost interesant, cei mai multi isi doresc sa nu se termine. Asta ma bucura, dar ma si responsabilizeaza pentru viitor.

Se trag liniile. Ce am facut bine, ce puteam face mai bine si ce am facut prost.  Cred ca cel mai mare succes este existenta Teen Media in sine – faptul ca exista un loc unde poti sa te descoperi, unde poti sa existi altfel decat in banal. Si promit sa nu se opreasca aici. Trebuie sa continuam si sa promovam Teen Media ca o societate de referinta pentru zona teatrului, filmului si artei in general. In 2010 voi incerca sa contractez proiecte de amploare cum ar fi un festival de teatru si sa maresc vizibilitatea brand-ului pe segmentele de public carora ne adresam.

Un mare succes sunt colaborarile cu actorii de la National, Victoria si Mihai care si-au insusit fara prea multe indicatii spiritul Teen Media. Ei au reusit sa formeze doua grupe frumoase si sper sa continue alaturi de mine si alaturi de ceilalti colaboratori pe care ii voi avea.

Mizele au fost ridicate dar participantii la workshop-uri m-au uimit, pe mine cel putin, facand fata  unor texte dificile, unor pariuri artistice deosebit de riscante.

As vrea sa transformam BLOG-ul Teen Media intr-o platforma de exprimare pentru tinerii care mai cred in arta, in special pentru participantii la workshopuri. Din pacate la capitolul exprimare in scris nu am avut prea multe realizari, deci aici ar trebui sa mai lucram.

Mai trebuie sa formam acea grupa de „elita”, de participanti permanenti, care sa reprezinte imaginea si contactul cu publicul.

Sunt multe ganduri, multe clipe frumoase, multe momente „legendare”. Astept mai multe in 2010. O sa fie un an bun.

Pana atunci va invit si va astept  la spectacolul „Frumoasa Calatorie a Ursilor Panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Franklfurth” cu Stefan Nistor si Alexandra Ruxandescu, din 28 Decembrie, La Scena, ora 20.00.

Cristian Bajora – regizor